fbpx
29.8 C
Nicosia
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣΣΟΦΙΑ ΒΟΣΣΟΥ: «ΕΦΤΑΣΑ ΣΤΑ 37 ΚΙΛΑ…»-ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...

ΣΟΦΙΑ ΒΟΣΣΟΥ: «ΕΦΤΑΣΑ ΣΤΑ 37 ΚΙΛΑ…»-ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ (βίντεο)

-

Την πρώτη της συνέντευξη μετά τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της έδωσε η Σοφία Βόσσου. Η πετυχημένη ερμηνεύτρια μίλησε για πρώτη φορά στο Ποσειδώνα Γιαννόπουλο και στην εκπομπή «Σου Κου Family». Όπως αποκάλυψε η ίδια ένα μικρό πρόβλημα στο στομάχι την οδήγησε στο χειρουργείο.

 «Είχα ένα μικρό πρόβλημα στο στομάχι. Κάνουμε ένα χειρουργείο. Πάει καλά. Παθαίνω μια διάτρηση ξαφνικά, αλλοιώθηκε η γεύση μου εξαιτίας αυτού, έφτασα 37 κιλά. Με τρέφανε με παρεντερικές για να μπορέσω να φάω  γιατί Παραμονή Πρωτοχρονιάς πέθαινα κανονικά. Ο οργανισμός μου έτρωγε  τις σάρκες μου. Πρέπει πω πραγματικά ευχαριστώ στον γιατρό μου και την ομάδα του. Πήρα δύναμη από τους δικούς μου ανθρώπους, από το παιδί μου. Έτσι όπως ήμουνα με τα σακουλάκια συνέχισα τα μαθήματα φωνητικής, έλεγα “όχι, θα ζήσεις”. Πέρασα στιγμές μεγάλου πόνου, κι εκεί λίγο λύγισα, το μυαλό άρχισε να παίρνει άσχημες  στροφές. Προσευχόμουν πάρα πολύ».

«Εισέπραξα πολύ μεγάλη αγάπη αλλά και πολύ μεγάλη κακία»

Η Σοφία Βόσσου όμως δεν ξεχνά και τους συνάδελφους της, οι οποίοι της συμπαραστάθηκαν στην δύσκολη στιγμή της, αλλά και για σχόλια που εισέπραξε που εμπεριείχαν πολύ κακία μέσα τους, όταν εκείνη νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο.

«Κάποιοι συνάδελφοι μου στάθηκαν πάρα πολύ, η Ελένη Δήμου, η Πέγκυ Ζήνα, η Πίτσα Παπαδοπούλου, η Κατερίνα Στανίση και θέλω να τους πω ευχαριστώ. Εισέπραξα πολύ μεγάλη αγάπη αλλά και πολύ μεγάλη κακία. Τώρα είμαι 50 κιλά. Τρώω ό,τι βρω, να κάτι μπεργκεράρες. Η περιπέτεια  της υγείας μου δεν είχε καμία σχέση με την επέμβαση που έκανα παλιά».

Η ίδια μίλησε και για την μεγάλη της αγάπη αλλά και στήριγμα της, τον Ανδρέα Μικρούτσικο. «Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι σχέση ζωής και μεγάλης αγάπης. Έχει αλλάξει όλα τα χρώματα αυτή η σχέση. Ο Ανδρέας κλονίστηκε πολύ με την περιπέτεια της υγείας μου. Νόμιζαν όλοι ότι έχω νευρική ανορεξία».

«Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι σχέση ζωής και μεγάλης αγάπης».

Μεταξύ άλλων, η Σοφία Βόσσου αναφέρθηκε και στη Eurovision στην οποία ως γνωστόν συμμετείχε με ένα κομμάτι που έχει μείνει στην ιστορία, αποκαλύπτοντας ότι δεν την βλέπει γιατί δεν μπορεί άλλο, ενώ δεν δίστασε να πει ότι δεν μπορεί να βρει ένα καλό κομμάτι. Παράλληλα, η ερμηνεύτρια μίλησε για το ελληνικό #MeToo αναφέροντας ότι είχε ακούσει για τις καταγγελίες χωρίς ωστόσο να μπορεί κάποιος να αποκαλύψει.

«Είχα ακούσει τα περισσότερα για τις καταγγελίες. Τα ξέραμε όλοι και δεν λέγαμε τίποτα. Καλά έκανε και βγήκε το θέμα. Πρέπει να σταματήσει αυτό. Ποιος είσαι εσύ κύριε που θα βουτήξεις ένα παιδί και θα κάνεις τέτοιον βιασμό στην ψυχή του; Ο καλλιτέχνης είναι δώρο από τον Θεό, δεν μπορεί να είναι εγκληματίας. Δεν είναι καλλιτέχνης. Δεν έχουν γίνει αποκαλύψεις από τον χώρο του τραγουδιού γιατί είναι δύσκολη και επικίνδυνη η νύχτα».

https://streamable.com/fcg07e
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: