22.8 C
Nicosia
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΣΟΥΛΑ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΥ: «Τρεισήμισι χιλιάδες άνθρωποι σηκώθηκαν από τους καναπέδες τους...»-(Φώτο-Βίντεο)

ΣΟΥΛΑ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΥ: «Τρεισήμισι χιλιάδες άνθρωποι σηκώθηκαν από τους καναπέδες τους…»-(Φώτο-Βίντεο)

-

Η άλλοτε αναπληρώτρια Διευθύντρια Ειδήσεων του ΡΙΚ, Σούλα Χατζήκυριακου, προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με την πορεία διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα μπροστά από το Προεδρικό Μέγαρο, με αφορμή την παύση του Γενικού Ελεγκτή, Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

Μέσα από τα γραφόμενα της, εξέφρασε την αγανάκτησή της για τη διαφθορά και τη διαπλοκή, ενώ ταυτόχρονα ενθάρρυνε τον κόσμο να συνεχίσει τον αγώνα για δικαιοσύνη και διαφάνεια.Με έντονο ύφος σχολιάζει τη διαφθορά και τη διαπλοκή που συνεχίζουν να επικρατούν, παρά τη βροχή που καθάρισε την πόλη, αλλά όχι τα προβλήματα που ταλανίζουν την κοινωνία.

Η ανάρτηση της περιλαμβάνει και αναφορά σε τραγούδια του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, του Μάνου Λοΐζου και της Χαρούλας Αλεξίου, που τραγουδήθηκαν στην διαμαρτυρία τονίζοντας τη σημασία της διαρκούς προσπάθειας για δικαιοσύνη:

«Τίποτα δεν πάει χαμένο στη χαμένη σου ζωή, και το όνειρό σου ανασταίνω για το κάθε σου γιατί»

Στην άλλη ανάρτηση, η Σούλα Χατζήκυριακου η άλλοτε δημοσιογράφος του ημικρατικού καναλιού, υπογραμμίζει με αισιοδοξία ότι τρεισήμισι χιλιάδες άνθρωποι σηκώθηκαν από τους καναπέδες τους και βγήκαν στους δρόμους για να διεκδικήσουν δικαιοσύνη. Με αυτό τον τρόπο, τόνισε τη σημασία της κινητοποίησης του κόσμου, ενώ σχολίασε ότι «ήταν καιρός» να υπάρξει τέτοια αντίδραση από την κοινωνία.

Μέσα από αυτή τη συναισθηματική προσέγγιση, ενθαρρύνει τον κόσμο να συνεχίσει να παλεύει μέχρι να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι, δίνοντας μια ξεκάθαρη κοινωνική διάσταση στην πορεία.

Η Σούλα Χατζήκυριακου υπηρέτησε το ημικρατικό κανάλι για τριάντα οκτώ χρόνια και αφυπηρέτησε το 2015

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: