24 C
Nicosia
Κυριακή, 20 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΣΑΒΙΑ ΟΡΦΑΝΙΔΟΥ: «Το να είσαι μάνα είναι ένα συναίσθημα μοναδικό»-Η Δέσποινα γιορτάζει...

ΣΑΒΙΑ ΟΡΦΑΝΙΔΟΥ: «Το να είσαι μάνα είναι ένα συναίσθημα μοναδικό»-Η Δέσποινα γιορτάζει τα γενέθλια της-(Φώτο)

-

Η Σάβια Ορφανίδου πήρε τη μεγάλη απόφαση στα 39 της χρόνια να αποκτήσει ένα παιδί, χωρίς να υπολογίσει ότι θα το μεγαλώσει μόνη της, χωρίς σύντροφο. Άλλωστε, η απόφαση αυτή αφορούσε κυρίως εκείνη και όχι τους γύρω της. Σήμερα, τέσσερα χρόνια μετά, η μικρή Δέσποινα γιορτάζει τα γενέθλιά της και σβήνει την τούρτα της, έχοντας δίπλα της τον φύλακα άγγελό της, τη μητέρα της.

Σε μια παλαιότερη συνέντευξή της, η βουλευτής του ΔΗΣΥ, είχε αναφέρει τους λόγους που την οδήγησαν στην απόφαση να αποκτήσει παιδί με δότη σπέρματος. Κάτι που, φυσικά, δεν έχει μετανιώσει ποτέ στη ζωή της. Η μικρή Δέσποινα είναι η ζωή της, και αυτό φαίνεται στα τέσσερα χρόνια που η Σάβια Ορφανίδου την έχει στην αγκαλιά της, εκφράζοντας συνεχώς την απέραντη αγάπη που της έχει.

«Έχουν περάσει ήδη τέσσερα χρόνια που βίωσα τη μεγαλύτερη ευλογία του Θεού, την ευλογία της μητρότητας. Τέσσερα χρόνια υπέροχα, δύσκολα πολλές φορές (όσοι ξέρετε την κόρη μου με κατανοείτε ), τέσσερα χρόνια που δεν θα τα άλλαζα ούτε με όλο το θησαυρό αυτού του κόσμου.

Με τις Δέσποινες της ζωής της και τον πατέρα της

Υπέροχο και τρομακτικό το αίσθημα να είσαι μάνα. Η αγάπη που ξεχειλίζει και νιώθεις ότι η καρδιάς σου θα σπάσει σε χίλια κομμάτια, ο φόβος πάντα μήπως συμβεί κάτι κακό, οι ενοχές ότι δεν κάνεις όλα όσα πρέπει να κάνεις…Συγκλονιστικός, δύσκολος, ιερός ο ρόλος της μάνας. Μοναδικός.

Ήλιε της Ζωής μου χρόνια πολλά! Χρόνια όμορφα, χρόνια ευλογημένα από το Θεό, χρόνια γεμάτα υγεία και αγάπη. Μόνο αυτό ζητώ από το Θεό κάθε μέρα της ζωής μου. Να μεγαλώνεις ευτυχισμένα και ήρεμα με όλη την αγάπη της οικογένειας σου.

Σε λατρεύω Δέσποινα μου. Και όπως σου λέω κάθε μέρα, θα σε αγαπώ πάντα πιο πολύ και από την ίδια μου τη ζωή»

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

COLORESCIENCE:Το μυστικό για μακρύτερες, δυνατές και υγιείς βλεφαρίδες ονομάζεται Total Lash™...

Η νέα Total Lash™ Mascara από την COLORESCIENCE είναι η τελευταία προσθήκη στη σειρά καλλυντικών της εταιρείας, προσφέροντας ένα συνδυασμό ομορφιάς και φροντίδας για...