19.2 C
Nicosia
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΡΟΥΛΑ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ: Η οικογένειά της «επιτέθηκε» σε δημοσιογράφο

ΡΟΥΛΑ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ: Η οικογένειά της «επιτέθηκε» σε δημοσιογράφο

-

Η οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου χαρακτήρισε «παλιάνθρωπο» τον δημοσιογράφο Πέτρο Κουσουλό και του ζητούσε να σταματήσει να ασχολείται με την υπόθεση.

Συγκεκριμένα, την ώρα που ο δημοσιογράφος μιλούσε ζωντανά στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα για τη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου και τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας ο θείος, η μητέρα και η αδελφή της κατηγορούμενης του επιτέθηκαν λεκτικά. Ο δημοσιογράφος και εκδότης βρισκόταν στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο και τη στιγμή της live σύνδεσης, η οικογένεια της 35χρονης κατηγορουμένης του επιτέθηκε λεκτικά, με τον ίδιο να παραμένει ψύχραιμος στη θέση του.

Οι ίδιοι θεώρησαν πως δεν έχει κανένα στοιχείο έμπρακτο σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, κατηγορώντας τον για το κομμάτι της δημοσιογραφίας. Μάλιστα, τον χαρακτήρισαν «παλιάνθρωπο» και του έλεγαν να σταματήσει να ασχολείται με την υπόθεση. Ο Πέτρος Κουσουλός με απόλυτη ψυχραιμία στάθηκε μπροστά τους, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας, μετά από λίγα λεπτά έκλεισε τη σύνδεση.Μάλιστα, λίγη ώρα αργότερα ο Πέτρος Κουσουλός προσήχθη στο ΑΤ Αμπελοκήπων, μετά από μήνυση της Ρούλας Πισπιριγκου.

Πηγή:in.gr

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΑΙΡΟΣ: Αίθριος καιρός με σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας τις επόμενες μέρες

Ο καιρός σήμερα θα παραμείνει κυρίως αίθριος, με τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα και σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας μέχρι την Πέμπτη, φτάνοντας κοντά στις φυσιολογικές...