ΠAΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ ο βιαστής με το τατουάζ

Στα χέρια της ΕΛΑΣ είναι από το πρωί ο 45χρονος φερόμενος ως βιαστής του Παλαιού Φαλήρου όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη της Ελλάδας, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ύστερα από μεθοδική έρευνα και την ταυτοποίηση του δράστη και με άριστη συνεργασία με τις αλβανικές αρχές ασφαλείας, καθώς και μετά από 3 τηλεφωνικές επικοινωνίες του Τάκη Θεοδωρικάκου με τον Αλβανό ομόλογο του, ο φερόμενος ως δράστης του βιασμού της γυναίκας στο Παλαιό Φάληρο βρίσκεται στα χέρια της ελληνικής αστυνομίας.

Ο 45χρονος βιαστής με το τατουάζ είχε διαφύγει στην Αλβανία προκειμένου να γλιτώσει τη σύλληψη στην Ελλάδα όταν αντιλήφθηκε ότι η ΕΛΑΣ είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του. Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών είχαν σκιαγραφήσει πλήρως το προφίλ του 45χρονου τόσο από τις μαρτυρίες των δύο θυμάτων του όσο και από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής που έδρασε το επίμαχο βράδυ. Το στοιχείο που «κάρφωσε» τον 45χρονο ήταν το DNA που άφησε στο αυτοκίνητο της 24χρονης γυναίκας την οποία είχε προσπαθήσει να βιάσει το ίδιο βράδυ.

Πηγή: in.gr

Hot this week

ΣΟΛΙΑ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ-ΠΟΛΕΜΙΤΟΥ: Σε έναν κόσμο που φλέγεται-Γιατί το PR είναι πιο κρίσιμο από ποτέ

Σε έναν κόσμο που αλλάζει με καταιγιστικούς ρυθμούς, η...

KIMI ANTONELLI-ΜERCEDES -BENZ GLC: Σε μια καμπάνια με ανθρώπινο χαρακτήρα

Η Mercedes-Benz παρουσιάζει τη νέα της καμπάνια για τη...

ANΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ: Tο πιο αποδοτικό μοντέλο για χαμηλότερο κόστος και βιώσιμη ενεργειακή μετάβαση

Με αφορμή πρόσφατες δημόσιες παρεμβάσεις που αγγίζουν ζητήματα αλλαγής...

Topics

KIMI ANTONELLI-ΜERCEDES -BENZ GLC: Σε μια καμπάνια με ανθρώπινο χαρακτήρα

Η Mercedes-Benz παρουσιάζει τη νέα της καμπάνια για τη...

ΔΗΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ: Ανοικτή συνάντηση με κατοίκους της Μέσα Γειτονιάς

Ο Δήμος Λεμεσού πραγματοποίησε τη Δευτέρα 23 Μαρτίου 2026,...

MINT BAR: Ένας ξεχωριστός προορισμός στο μοναδικό Hilton της πρωτεύουσας!

Το Mint Bar στο Hilton Nicosia εξελίσσεται σε αγαπημένο...

Related Articles

Popular Categories