20.8 C
Nicosia
Σάββατο, 19 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΠΡΙΓΚΙΠΑΣ HARRY: «Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ…» (βίντεο)

ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ HARRY: «Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ…» (βίντεο)

-

Aπόσπασμα από την πρώτη συνέντευξή του Πρίγκιπα Harry, δόθηκε στην δημοσιότητα από το CBS. Όπως είναι γνωστό, ο Πρίγκιπας Harry και η σύζυγός του Meghan Markle μίλησαν στην Oprah Winfrey για πρώτη φορά από τότε που μετακόμισαν στην Καλιφόρνια.

Στην συνέντευξή η οποία θα μεταδοθεί στις 7 Μαρτίου, το ζευγάρι μιλά για όλα τα θέματα αναφέροντας σοκαριστικά πράγματα και για τα όσα έζησε και ζουν. Στο πρώτο από τα δύο αποσπάσματα που δόθηκαν διάρκειας περίπου 30 δευτερολέπτων ο πρίγκιπας Harry ακούγεται να εκφράζει το φόβο του ότι «η ιστορία θα επαναληφθεί» αναφερόμενος στον θάνατο της μητέρας του, της Πριγκίπισσας Daiana σε ηλικία 36 ετών στο Παρίσι ενώ την κυνηγούσαν οι παπαράτσι.

«Είμαι ανακουφισμένος και χαρούμενος που κάθομαι εδώ και σας μιλάω έχοντας δίπλα μου τη σύζυγό μου. Γιατί δεν μπορώ να φανταστώ πως θα ήταν γι’ εκείνη (σ.σ. την μητέρα του) να περνάει μέσα από αυτή τη διαδικασία μόνη της πριν από τόσα χρόνια. Είναι πολύ σκληρό αυτό που ζούμε και για τους δύο μας αλλά τουλάχιστον έχουμε ο ένας τον άλλο» προσθέτει ο 39χρονος Harry κρατώντας το χέρι της εγκύου Megkan.

Να θυμίσουμε, πριν να μετακομίσει το ζευγάρι στις ΗΠΑ είχαν επισημάνει την στάση των βρετανικών ταμπλόιντ απέναντι στην Αμερικανίδα ηθοποιό κάνοντας λόγο για ρατσιστικά σχόλια.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: