fbpx
26.5 C
Nicosia
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΥ: «Δεν με ξαφνιάζει τίποτε για το χώρο μας...»-Για μια μόνο...

ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΥ: «Δεν με ξαφνιάζει τίποτε για το χώρο μας…»-Για μια μόνο εμφάνιση στην Κύπρο -(Βίντεο)

-

Ο Πέτρος Πέτρου θεωρείται ένας από τους επιτυχημένους Κύπριους ηθοποιούς τόσο της τηλεόρασης όσο και στο θεατρικό σανίδι. Ο Κύπριος ηθοποιός θα εμφανιστεί επί σκηνής στην γενέτειρα του όπου θα ανεβάσει με το θίασο θίασο Συνθήκη όπου συνεργάζεται το τελευταίο διάστημα, την παράσταση «Ήταν όλοι τους παιδιά μου»

Ο Κύπριος ηθοποιός βρέθηκε στο πλατό της μεσημεριανής ψυχαγωγικής εκπομπής του Omega, «Έλα Να Δεις», όπου μίλησε με την παρουσιάστρια της εκπομπής, Έλενα Θεοδώρου για τη καριέρα του, τα μελλοντικά του σχέδια αποκαλύπτοντας ότι πριν από χρόνια είχε αναγκαστεί να αποχωρήσει από θεατρική παράσταση με γνωστό ηθοποιό γιατί τον προσέβαλε με άσχημο τρόπο στις πρόβες που έκαναν, ενώ αποκάλυψε πως μετά από δύο μήνες που είχα συναντηθεί του ζήτησε συγνώμη.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση. για το Κίνημα #metoo, δήλωσε πως πια δεν τον ξαφνιάζει τίποτα. «Για τον χώρο μας ήταν κάτι που ξέραμε όλοι. Συνεργάστηκα με πάρα πολλούς. Και με κάποιους που κατηγορούνται. Σημασία έχει τι θα πει η δικαιοσύνη, ούτε τι θα πω εγώ ούτε τι θα πεις εσύ».

Πάντως, ο ηθοποιός τόνισε σχετικά με το επάγγελμα του ότι «το ξέραμε, το ξέρουμε, μπορεί να υπάρχουν πράγματα που ξέρουμε που ίσως δεν βγούνε, δεν λένε, μπορεί και για δικό μου θέμα εγώ να μην θέλω να βγω δημόσια να πω να το κρατήσω για μένα».

Aξίζει να σημειωθεί ότι ο Κύπριος ηθοποιός θα δώσει μια μοναδική παράσταση την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου στο Μαρκίδειο Θέατρο Πάφου με τον θίασο Συνθήκη όπου συνεργάζεται το τελευταίο διάστημα. Πρόκειται για το έργο του Άρθουρ Μίλλερ «Ήταν όλοι τους παιδιά μου».

Το «Ήταν όλοι τους παιδιά μου» είναι ένα έργο ορόσημο, που σηματοδοτεί την έναρξη της  μεταπολεμικής αμερικάνικης δημιουργίας. Πάντα επίκαιρο και διαχρονικό, αναδεικνύει την φύση της ανθρώπινης ύπαρξης, στηλιτεύοντας τη ματαιότητα της απληστίας.

Στην παράσταση συμμετέχουν εκτός από τον Πέτρο Πέτρου, οι Γιώργος Κροντήρης, Δέσποινα Πόγκα, Πέτρος Πέτρου, Χρήστος Συριώτης, Μάνος Κωστής, Ηλέκτρα Τζωρτζάκη. Αξίζει να σημειωθεί ότι η είσοδος είναι δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 26932014

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: