fbpx
15.9 C
Nicosia
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΠΑ-ΤΕΡΑΣ: Κακοποιούσε τον 6χρονο γιο του-Τον αποκαλούσε χοντρό- (Bίντεο)

ΠΑ-ΤΕΡΑΣ: Κακοποιούσε τον 6χρονο γιο του-Τον αποκαλούσε χοντρό- (Bίντεο)

-

Μια σοκαριστική υπόθεση που διαδραματίστηκε το 2021 βρίσκεται υπό εξέταση στα δικαστήρια των ΗΠΑ. Ένας πα-τέρας κακοποίησε τον 6χρονο γιο του, πιέζοντάς τον να κάνει ασκήσεις στο διάδρομο με σκοπό να χάσει βάρος. Αυτή η αδίστακτη πρακτική είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του ανήλικου…

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που παρουσιάστηκε στο δικαστήριο, το παιδί υπέστη ακατάλληλη μεταχείριση από τον πατέρα του, τον 31χρονο Κρίστοφερ Γκρέγκορ, ο οποίο τον πιέζει να κάνει διάδρομο σε υψηλή ταχύτητα. Ο 6χρονος πέφτει επανειλημμένα από τον διάδρομο, ενώ ο πατέρας τον επιβαρύνει ακόμη περισσότερο.

Μετά από την κακοποίηση που υπέστη, η κατάσταση του Κόρεϊ επιδεινώθηκε και το παιδί νοσηλεύτηκε επειγόντως. Η μητέρα του, η οποία έχει κοινή κηδεμονία με τον πατέρα του αγοριού, ανέλαβε την πρωτοβουλία να το πάει στον γιατρό, αποκαλύπτοντας τα όσα είχε υποστεί το παιδί. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο Κόρεϊ δεν κατάφερε να επιβιώσει από τα σοβαρά τραύματά του. Ο πατέρας του, αντιμετωπίζει την ποινή των ισοβίων με την υπόθεση να βρίσκεται πλέον στα δικαστήρια.

Η πρώτη νεκροψία-νεκροτομή έδειξε ότι ο 6χρονος κατέληξε μετά από χτυπήματα που είχε υποστεί καθώς διαπιστώθηκαν πλήγματα στην καρδιά και το συκώτι. Ο πατέρας του Κόρεϊ συνελήφθη τον Ιούλιο του 2021 και αντιμετωπίζει την ποινή των ισοβίων.

Πηγή:todiaforetiko

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: