fbpx
15.9 C
Nicosia
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΓΙΩΡΓΟΣ ΤΖΙΒΑΣ: «Σκιᾶς ὄναρ ἄνθρωπος»- Πότε θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία της...

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΖΙΒΑΣ: «Σκιᾶς ὄναρ ἄνθρωπος»- Πότε θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία της Γεωργίας μας…

-

Με βαθιά θλίψη και λόγια αγάπης, οι συνάδελφοι όλων των Μέσων αποχαιρέτησαν με αναρτήσεις την αγαπημένη Γεωργία Ψαριά. Ανάμεσά τους, και ο δημοσιογράφος Γιώργος Τζίβας, ο οποίος με λίγες λέξεις αποτυπώνει τον πόνο, αναφέροντας ότι «τώρα η καλή μας φίλη δεν σκιάζεται..».

«-Ποιος είναι βάρδια απόψε;

– Η Γεωργία!!!

-Πάλι;..

Τι να γράψεις για πρόσωπα αγαπημένα που δέθηκες μαζί τους και…ξαφνικά φεύγουν από το ορατό σύμπαν της καθημερινότητας μας;

Ο Πίνδαρος με τις τρεις αυτές λέξεις, μάς παρηγορεί όσο το χρειαζόμαστε εμείς που νομίζουμε πως είμαστε ζωντανοί.

“Σκιᾶς ὄναρ ἄνθρωπος”…Σκιά ονείρου ο άνθρωπος.

Τώρα η καλή μας φίλη δεν σκιάζεται.

Ο Πίνδαρος παρηγορεί εμάς, τους εναπομείναντες, γιατί όλα όσα γράφονται και λέγονται για τη Γεωργία είναι ένα χοντροκομμένο αστείο που μετατρέπεται σε μπούμεραγκ κι επιστρέφει σε μας για να αυτοπαρηγορηθούμε…

Για μάς που μάς βαραίνει η σκιά και το όνειρο της αδυνατούμε να το συλλάβουμε, η… Τζόρτζια ανεβαίνει σε φωτεινά μονοπάτια μακριά από βάσανα, πόνους και οδύνες».

Η κηδεία της Γεωργίας μας Τρίτη του Πάσχα από την εκκλησία Αγίου Νικολάου στη Λεμεσό 2 μ.μ. Η ταφή στη Σφαλαγγιώτισσα. Στη Γεωργία μας αρέσουν τα λουλούδια. “Αντί στεφάνων” λοιπόν και λουλούδια, πολλά λουλούδια για τη φίλη μας, έγραψε η αγαπημένη της φίλη, δημοσιογράφος, Κάτια Σάββα.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: