fbpx
22.3 C
Nicosia
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΙΑΓΚ: Ένας ιδιαίτερος επισκέπτης στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου-(Φώτο)

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΙΑΓΚ: Ένας ιδιαίτερος επισκέπτης στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου-(Φώτο)

-

Σήμερα ένας ιδιαίτερος επισκέπτης μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου και έφερε χαρά και αισιοδοξία σε όλα τα παιδιά που νοσηλεύονται εκεί κατά την διάρκεια των εορτών. Ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πάφου, Αλέξανδρος Τσιάγκ , μαζί με μια ομάδα εθελοντών, επισκέφθηκε το παιδιατρικό τμήμα παίρνοντας λαμπάδες για το Πάσχα.

Η πρωτοβουλία αυτή αποσκοπούσε στην αναβάθμιση του πνεύματος των μικρών ασθενών και στη δημιουργία ενός θερμού και φιλόξενου περιβάλλοντος. Τα παιδιά υποδέχτηκαν με χαρά τα δώρα, ενώ Αλέξανδρος Τσιάγκ, δεν παρέλειψε να ευχηθεί προσωπικά Καλό Πάσχα, εκφράζοντας τις ευχές του για υγεία και αγάπη προς όλα τα παιδιά.

Οι ιθύνοντες του Παιδιατρικού τμήματος, εξέφρασαν την εκτίμησή του για τη γενναιοδωρία και την αγάπη που επέδειξε ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος και η ομάδα του, καθώς και για τη σημασία της ψυχολογικής στήριξης που προσφέρεται στα παιδιά κατά τη διάρκεια της νοσηλείας τους.

Η πρωτοβουλία αυτή αντικατοπτρίζει το πνεύμα της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς που ενισχύει την κοινότητα της Πάφου , ενώ παράλληλα υπογραμμίζει τη σπουδαιότητα της συλλογικής προσπάθειας για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πιο ευάλωτων στην κοινωνία μας.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: