18 C
Nicosia
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΠΑΥΛΟΣ ΚΟΝΤΙΔΗΣ: Mε τιμές ήρωα υποδέχτηκαν τον Ολυμπιονίκη-Όπως ακριβώς του αξίζει!-Παρών η...

ΠΑΥΛΟΣ ΚΟΝΤΙΔΗΣ: Mε τιμές ήρωα υποδέχτηκαν τον Ολυμπιονίκη-Όπως ακριβώς του αξίζει!-Παρών η οικογένεια του αλλά και η γιαγιά του-(Φώτο)

-

Με ιδιαίτερη συγκίνηση και περηφάνια όπως του αξίζει υποδέχτηκε πλήθος κόσμου τον Παύλο Κοντίδη. Ο αθλητής επέστρεψε στα πάτρια εδάφη με το δεύτερο Ολυμπιακό μετάλλιο της καριέρας του, δώδεκα χρόνια μετά από το πρώτο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Ο Ολυμπιονίκης κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, προσθέτοντας ακόμη μία σημαντική διάκριση στο βιογραφικό του.

Παρούσα ήταν η Υφυπουργός Ναυτιλίας, Μαρίνα Χατζημανώλη

Στο αεροδρόμιο Λάρνακας, ο Παύλος Κοντίδης έγινε δεκτός με τιμές ήρωα από την οικογένειά του, φίλους, τον Ναυτικό Όμιλο Λεμεσού και εκπροσώπους της πολιτείας. Παρούσα ήταν η Υφυπουργός Ναυτιλίας, Μαρίνα Χατζημανώλη, και η Αντιπρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού (ΚΟΑ), Κάλλη Χατζηιωσήφ, η οποία παρέδωσε στον Ολυμπιονίκη ένα ασημένιο στεφάνι ως ένδειξη τιμής για την επιτυχία του. Από τη πλευρά του, ο Αντιδήμαρχος Λάρνακας, Ιάσωνας Ιασωνίδης, του προσέφερε ένα στεφάνι ελιάς, συμβολίζοντας την ειρήνη και την αριστεία.

Μαζί με τους γονείς του και την γιαγιά του η οποία του πρόσφερε ανθοδέσμη κατά την άφιξη του

Ο Ολυμπιονίκης μαζί με την αντιπρόεδρο του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού (ΚΟΑ), Κάλλη Χατζηιωσήφ .

Παρούσα ήταν η Υφυπουργός Ναυτιλίας, Μαρίνα Χατζημανώλη αλλά και ο Αντιδήμαρχος Λάρνακας, Ιάσωνας Ιασωνίδης, ο οποίος του προσέφερε ένα στεφάνι ελιάς, συμβολίζοντας την ειρήνη και την αριστεία.

Ο Παύλος Κοντίδης, εμφανώς συγκινημένος, ευχαρίστησε όλη την Κύπρο για τη συνεχή στήριξη, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του για την αγάπη που του δείχνει η πατρίδα του.

Οι γονείς του Ολυμπιονίκη, Ανδρούλλα και Παναγιώτης, οι οποίοι δήλωσε ότι είναι πολύ μεγάλη η χαρά τους αλλά και δεν ήταν λίγα τα βράδια που έμειναν άυπνοι λόγω της αγωνίας τους. Παράλληλα, η μητέρα του μιλώντας για τον Παύλο Κοντίδη ανέφερε ότι «Ο Παύλος πάντα ήταν θετικός έβαζε στόχους. Ήμουν συνεχώς συγκεντρωμένη μαζί του, είχα πίστη στο Θεό. Ήμουν σίγουρη για το γιο μου, χαίρομαι που η Κύπρος θαυμάζει τους άξιους. Ο δρόμος είναι ανοιχτός για όλα τα παιδιά, να στραφούν στον αθλητισμό».

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: