fbpx
15.8 C
Nicosia
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΥΓΕΙΑΠΑΜΕ ΠΑΡΑΛΙΑ: Tι δεν πρέπει να λείπει από την τσάντα μας

ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΛΙΑ: Tι δεν πρέπει να λείπει από την τσάντα μας

-

Ετοιμαζόμαστε για να πάμε στην παραλία και με λίγες απλές κινήσεις υιοθετούμε την απλότητα, άνεση και κομψότητα. Όμως, για να ξεχωρίσετε στην παραλία δεν πρέπει να λείπουν κάποια συγκεκριμένα πράγματα για να είστε must αλλά πάνω από όλα οργανωμένη.

Αντηλιακό

Απαραίτητο και το πιο αναγκαίο για να μπορέσετε να απολαύσετε τον ήλιο και τη θάλασσα. Κανείς δεν θέλει να “καεί” ούτε να υποφέρει μετά από μια χαλαρή ημέρα στην ακρογιαλιά.

Γυαλιά ήλιου

Ότι πρέπει για να αναδείξεις το στιλ σου και συνάμα να προστατεύσεις τα μάτια σου

Αδιάβροχη θήκη για το κινητό σου

Η θερμότητα αλλά η υγρασία θα κάνει το κινητό σου τηλέφωνο να δημιουργεί διάφορα τα οποία ενδεχομένως να σε εκνευρίσουν, γι’ αυτό καλύτερα να του βάλεις τη κατάλληλη θήκη που του ταιριάζει.

Βιβλίο ή περιοδικό

Εκτός από το κινητό μας τηλέφωνο υπάρχουν ευτυχώς για μας, τα βιβλία ή ακόμη και τα περιοδικά για να απολαύσετε μια χαλαρωτική ημέρα διαβάσματος στην παραλία.

Τσάντα για τα σκουπίδια

Κανένας δεν θέλει όταν πηγαίνει στην παραλία να βρίσκει τα σκουπίδια των άλλων. Γι’ αυτό εάν δεν πας σε οργανωμένη παραλία καλό θα ήταν να πάρεις μαζί σου μια τσάντα όπου θα τοποθετήσεις τα σκουπίδια σου.

Εντομοαπωθητικό και τζελ για τσιμπήματα

Δυστυχώς ούτε στην παραλία δεν μας εγκαταλείπουν τα διάφορα έντομα. Γι’ αυτό είναι καλό να έχετε πάντοτε στην τσάντα σας ένα φαρμακείο με τα απαραίτητα.

Ψάθινες τσάντες

Οι ψάθινες τσάντες είναι ένα από τα must της παραλίας. Θυμόμαστε να τις επιλέγουν οι γυναίκες πολλές δεκαετίες πίσω.

Μεταξωτό μαντήλι

Ο πιο εύκολος τρόπος να φορέσεις το μεταξωτό μαντήλι σου είναι κάνοντας δύο μικρούς κόμπους, έναν πίσω από το λαιμό και έναν χαμηλά στο ύψος της μέσης.

Καπέλο για τον ήλιο

Στην αγορά υπάρχουν όλων των ειδών τα καπέλα τα οποία θα σου ταιριάξουν. Ένα από τα must όταν πάμε παραλία και όχι μόνο.

Πλεκτό σετ

Τα ελαφριά πλεκτά σετ είναι άνετα και αποτελούν ιδανική επιλογή για τις καλοκαιρινές μέρες.

Ντελικάτα κοσμήματα

Ακόμα και οι πιο καλόγουστες εμφανίσεις πρέπει να συνδυάζονται με τα κατάλληλα κοσμήματα.

Μπικίνι τριγωνάκι

Από τα trendy glitter μπικίνι, που είναι φέτος της μόδας μέχρι και τα διαχρονικά ψηλόμεσα, είναι η καλύτερη επιλογή για οποιοδήποτε σωματότυπο.

Ριγέ πουκάμισο

Αντί να συνδυάσεις το μαγιό σου με ένα μπλουζάκι, μπορείς να φορέσεις ένα πουκάμισο, είτε απλό, μονόχρωμο, χρωματιστό ή εμπριμέ, αλλά η καλύτερη επιλογή είναι το ριγέ.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: