fbpx
23.8 C
Nicosia
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΑΥΡΟΥ: Καταγγελίες για απρόκλητους κινδύνους από σκύλο - Ανάγκη επέμβασης αρμοδίων...

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΑΥΡΟΥ: Καταγγελίες για απρόκλητους κινδύνους από σκύλο – Ανάγκη επέμβασης αρμοδίων φορέων

-

Ένα σοβαρό θέμα έχει προκύψει στην περιοχή διαμονής του 9χρονου Λουκά Σταύρου ο οποίος βρίσκεται στη Γερμανία δίνοντας τη δική του μάχη. Ο μικρός Λούκας και τα αδέλφια του αντιμετωπίζουν έναν απρόκλητο κίνδυνο για τη ζωή τους.

Καταγγελίες των χρηστών του Διαδικτύου αποδίδουν την ευθύνη σε έναν γείτονα, ο οποίος διατηρεί έναν αμελητέο σκύλο με ανεπαρκή φροντίδα, απειλώντας την υγεία του Λουκά και των άλλων τριών παιδιών της οικογένειας. Σύμφωνα με τις καταγγελίες, οι αρμόδιοι φορείς δεν έχουν λάβει καμία δράση μέχρι σήμερα, παρά τις επανειλημμένες ενημερώσεις από την οικογένεια του Λουκά. Η οικογένεια έχει εκτεθεί σε σημαντικά υγειονομικά προβλήματα, με τον μικρό Λούκα να μην μπορεί ούτε να βγει έξω από το σπίτι του λόγω της κατάστασης με τον σκύλο.

Η οικογένεια, αντιμετωπίζοντας τη δυσχερή κατάσταση της υγείας του Λουκά, επισημαίνει την έλλειψη επέμβασης και αντίδρασης από τις αρμόδιες αρχές. Ενώ ο δρόμος για την θεραπεία του καρκίνου είναι δύσκολος, η οικογένεια βρίσκεται αντιμέτωπη και με τον άγριο κίνδυνο που προκαλεί ο γείτονας με τον ανεπαρκώς φροντισμένο σκύλο του.

Η οικογένεια εκφράζει την απελπισία της και ζητά με επείγοντα χαρακτήρα την μεταφορά του σκύλου σε ασφαλές μέρος, ώστε να προστατευτούν ο Λουκάς και τα αδέλφια του. Παράλληλα, καλεί τις αρμόδιες αρχές να αναλάβουν την ευθύνη τους και να επιλύσουν αυτήν την επείγουσα υγειονομική απειλή, τονίζοντας την ανάγκη για δημοσιοποίηση του θέματος προκειμένου να επιτευχθεί η επίλυση του.

Όπως διευκρινίζει, σε ανάρτησή του, ο χρήστης του διαδικτύου (κατέχουμε το όνομα του), οι αρμόδιες κρατικές και τοπικές αρχές έχουν ενημερωθεί για το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν και δεν έπραξαν μέχρι σήμερα τίποτα για την επίλυση του.

«Αίσχος και ντροπή

Η οικογένεια Σταύρου αντιμετωπίζει πρόβλημα με τον γείτονα του ο οποίος έχει στην κατοχή του σκύλο και τον αφήνει μέσα στην βρωμιά με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν τα παιδιά της οικογένειας με διάφορες ασθένειες ενώ ο Λούκας ως κατασταλτικό άτομο, να αδυνατεί να βγεί στην αυλή του σπιτιού του μη χειροτερέψει η κατάσταση του.

Έχουν ενημερωθεί για το πρόβλημα, τόσο η Αστυνομία Πάφου όσο και το κοινοτικό συμβούλιο Έμπας, οι κτηνιατρικές υπηρεσίες, οι υγειονομικές υπηρεσίες ακόμη και βουλευτές αλλά μέχρι σήμερα κανένας δεν έχει μεριμνήσει για επίλυση του θέματος. Το πρόβλημα φαίνεται και στις φωτογραφίες ενώ να σημειώσουμε ότι το δεύτερο παιδί της οικογένειας έχει προσβληθεί από σταφυλόκκοκο ο οποίος αποδίδεται στην ύπαρξη σκύλου.

Η οικογένεια ζητά απεγνωσμένα από τους αρμόδιους φορείς της Πάφου να μεριμνήσουν όχι για να δοθεί το σκυλί αλλά να μεταφερθεί στην άλλη πλευρά του σπιτιού που δεν συνορεύει με το σπίτι της οικογένειας Σταύρου για να μπορούν τόσο ο Λούκας όσο και τα τρία αδελφάκια του να βγαίνουν με ασφάλεια στην αυλή του σπιτιού τους για παιχνίδι.

Είναι ντροπή μας, να έχουμε μια οικογένεια η οποία αγωνιά και παλεύει για 3η φορά με το τέρας που λέγεται καρκίνος και έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα υγείας στο πρώτο παιδί της οικογένειας , να χρειάζεται να ζητά τα αυτονόητα. Καθαριότητα!!! Είναι ντροπή μας ένα παιδί να παλεύει με τον καρκίνο και ο μεγαλύτερος φόβος του είναι όταν έρθει σπίτι του, να μην μπορεί να βγει στην αυλή του να παίξει, γιατί ο γείτονας κατέχει ένα σκυλί το οποίο το έχει μέσα στις βρομιές και μπορεί να του προκαλέσουν άλλες ασθένειες. Αυτά τα πράγματα χρειάζονται δημοσιοποίηση για να επιλυθούν;;;; Ντροπή μας!!!!!!!!!!!!»

Αξίζει να σημειωθεί, ότι χρήστης του διαδικτύου, ο οποίος έχει ψεύτικο προφίλ έβαλε ένα απαράδεκτο σχόλιο για τον Λούκα Σταύρου, χωρίς να σκεφτεί και να αναλογιστεί ούτε για μια στιγμή ότι το σχόλιο του αφορά ένα παιδί που παλεύει για τη ζωή του.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΟΜΟΝΟΙΑΣ: Ξανά στο γήπεδο, όπως παλιά -(Φώτο)

Οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, οι θρύλοι του παρελθόντος, που κάποτε αγωνίζονταν στον αγωνιστικό χώρο, επέστρεψαν στο γήπεδο για να στηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα, την...