fbpx
31.2 C
Nicosia
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΟ ΑΓΙΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΣ ΣΑΒΒΑΣ: Εισφορά πενήντα χιλιάδων...

Ο ΑΓΙΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΣ ΣΑΒΒΑΣ: Εισφορά πενήντα χιλιάδων ευρώ για τη στήριξη του κέντρου ΑΜΕΑ Άγιος Λάζαρος-Η κοπή της καθιερωμένης βασιλόπιττας -(Φώτο)

-

Μέσα σε κλίμα χαράς και συγκίνησης πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο ΑΜΕΑ Άγιος Λάζαρος μια λιτή εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας για την έλευση της νέας χρονιάς. Στην εκδήλωση η αντιπρόεδρος του Κέντρου ΑΜΕΑ Άγιος Λάζαρος, Χριστίνα Δημητρίου ανακοίνωσε μια μεγάλη αξιόλογη προσφορά προς το κέντρο ΑΜΕΑ Άγιος Λάζαρος

Η Χριστίνα Δημητρίου ανέφερε ότι τη χρονιά που πέρασε δόθηκε η ευκαιρία να οργανωθούν διάφορες δραστηριότητες με σκοπό τη συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρει το Κέντρο ΑΜΕΑ ενώ ειδική αναφορά έκανε στη συμμετοχή του Κέντρου ΑΜΕΑ Άγιος Λάζαρος ως συνδιοργανωτής στην οργάνωση του φιλανθρωπικού Φεστιβάλ: «Ο Άγιος Λάζαρος και ο μικρός του φίλος Σάββας». Το φιλανθρωπικό Φεστιβάλ διοργανώθηκε στις 15 και 16 Οκτωβρίου 2022 και μέρος των εσόδων δόθηκαν για την οικονομική ενίσχυση του Κέντρου ΑΜΕΑ Άγιος Λάζαρος.

Ως ένδειξη αναγνώρισης, εκτίμησης, ευγνωμοσύνης και καλής συνεργασίας με το Περιβόλι Του Αγίου Λαζάρου η Χριστίνα Δημητρίου ευχαρίστησε τον Μέγα Ευεργέτη του Κέντρου ΑΜΕΑ Άγιος Λάζαρος κ. Λάζαρο Φιλίππου ο οποίος διαχρονικά στέκεται αρωγός και συμπαραστάτης στις προσπάθειες που καταβάλλει το κέντρο ΑΜΕΑ Άγιος Λάζαρος στηρίζοντας δυναμικά και ενισχύοντας οικονομικά το Κέντρο, ευχαριστώντας τον Λάζαρο Φιλίππου για την ευγενική του προσπάθεια για οικονομική ενίσχυση του κέντρου ΑΜΕΑ Άγιος Λάζαρος.

Παράλληλα, η Χριστίνα Δημητρίου ανακοίνωσε επίσημα ότι φέτος δόθηκε από την επιτροπή διοργάνωσης του Φιλανθρωπικού Φεστιβάλ «Ο α΄Άγιος Λάζαρος και ο μικρός του φίλος Σάββας» το ποσό των 50 χιλιάδων ευρώ για τη στήριξη του Κέντρου ΑΜΕΑ Άγιος Λάζαρος. Τόνισε ότι η συνεχής στήριξη και οικονομική ενίσχυση που λαμβάνει το Κέντρο ΑΜΕΑ Άγιος Λάζαρος από τα έσοδα του Φιλανθρωπικού Φεστιβάλ είναι μέρος του έργου διακονιάς, προσφοράς και αγάπης Του Περιβολιού Του Αγίου Λαζάρου.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΟΜΨΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ: Εννέα Κύπριες σχεδιάστριες μόδας παρουσιάζουν την κυπριακή παράδοση-Όλα τα...

Μια μοναδική εκδήλωση πραγματοποιείται με εννέα καταξιωμένες Κύπριες σχεδιαστές παρουσιάζοντας μια σύγχρονη απόδοση της παραδοσιακής ενδυμασίας εμπνευσμένες από υλικά της Υπηρεσίας Κυπριακής Χειροτεχνίας του...