16.9 C
Nicosia
Σάββατο, 19 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ: To προεδρικό ζεύγος της Κύπρου αναχωρεί για το Παρίσι-Την έναρξη...

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ: To προεδρικό ζεύγος της Κύπρου αναχωρεί για το Παρίσι-Την έναρξη των αγώνων θα παρακολουθήσει και η Υπουργός Παιδείας

-

Για το Παρίσι αναχωρούν αύριο Παρασκευή 26 Ιουλίου, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και η σύζυγός του, Φιλίππα Καρσερά για να παρακολουθήσουν την έναρξη της τελετής των Ολυμπιακών Αγώνων και να στηρίξουν με αυτό τον τρόπο τους Κύπριους αθλητές και αθλήτριες μας.

Στο Παρίσι όμως βρίσκεται και η Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού, Αθηνά Μιχαηλίδου στο πλαίσιο προγραμματισμένης συνάντησης με τους Υπουργούς Αθλητισμού της Κοινοπολιτείας.Στο πλαίσιο της επίσκεψής της θα παραστεί, επίσης, στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και η σύζυγός του, Φιλίππα Καρσερά, αναχωρούν αύριο για το Παρίσι, προσκεκλημένοι από τον Πρόεδρο της Γαλλίας, Εμμανουήλ Μακρό, για να παραστούν στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Το Σάββατο, 27 Ιουλίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παρακολουθήσει αγώνες στους οποίους συμμετέχουν Κύπριοι αθλητές. Το βράδυ της ίδιας ημέρας, μαζί με τη σύζυγό του, θα παραστεί σε δεξίωση που διοργανώνει ο Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Γαλλία προς τιμήν των μελών της Εθνικής Ολυμπιακής Ομάδας της Κύπρου.Την Κυριακή 28 Ιουλίου, το προεδρικό ζεύγος, θα παρακολουθήσει και άλλα αγωνίσματα με Κυπρίους αθλητές και θα επισκεφθεί το Ολυμπιακό Χωριό.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: