Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025
9.6 C
Cyprus

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ: Ξυλοδαρμός 14χρονου που κατηγορήθηκε για παρενόχληση 7χρονου

- Advertisement -

Ένα πρωτοφανές περιστατικό έγινε το βράδυ της Τρίτης στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», όταν ένας άνδρας ξυλοκόπησε άγρια έναν 14χρονο, ο οποίος κατηγορήθηκε ότι κακοποίησε σεξουαλικά έναν 7χρονο και μια 13χρονη.

Η ιστορία ξεκίνησε όταν ένα 7χρονο αγόρι ενημέρωσε τη μητέρα του ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά από έναν 14χρονο, μέσα στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού». Στη συνέχεια, ένας άνδρας που προσποιήθηκε τον πατέρα του παιδιού, αλλά αποδείχθηκε πως ήταν ο νονός του, βρέθηκε στο νοσοκομείο σε έξαλλη κατάσταση. Αρχικά διαπληκτίστηκε με τον υπεύθυνο εισόδου του νοσοκομείου, τον οποίο και ξυλοκόπησε. Στη συνέχεια, μπήκε στην κλινική και εντόπισε τον 14χρονο, τον οποίο ξυλοκόπησε επίσης άγρια.

Αξίζει να σημειωθεί πως για την καταγγελία της σεξουαλικής παρενόχλησης του 7χρονου ξεκίνησε διαδικασία καταθέσεων. Στη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, εμφανίστηκε και ένα κορίτσι 13 ετών το οποίο υποστήριξε κι αυτό ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον ίδιο 14χρονο. Το συμβάν επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος.

Μιλώντας στην εκπομπή «Live News» του τηλεοπτικού σταθμού Mega, ανέφερε ωστόσο ότι δεν υπάρχει ευθύνη του νοσοκομείου αλλά της πολιτείας γενικότερα. Ο λόγος είναι ότι στο νοσοκομείο φιλοξενούνται παιδιά τα οποία θα έπρεπε να είναι σε προνοιακές δομές, ωστόσο, επειδή δεν υπάρχει η κατάλληλη μέριμνα αυτά έχουν αφεθεί στο νοσοκομείο Παίδων.

«Το Αγλαΐα Κυριακού φιλοξενεί 37 παιδιά. Το νοσοκομείο δεν έχει καμία ευθύνη. Σίγουρα τα φιλοξενούν για μήνες. Η εισαγγελική παραγγελία λέει να μπαίνουν για λίγες ημέρες για να τους γίνουν εξετάσεις. Αλλά επειδή δεν υπάρχουν προνοιακές μονάδες… Κάποια εμφανίζουν παραβατική συμπεριφορά, σχηματίζουν ομάδες… Τα παίρνουν από ένα νοσηρό οικογενειακό περιβάλλον και τα πηγαίνουν σε ένα ακατάλληλο περιβάλλον».

Πηγή: Newbomb

Hot this week

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ: Γιατί ακυρώθηκε η έκθεση «Antisystemic Art»- Προϊόν κολάζ η ανάρτηση των έργων του

Η έκθεση «Antisystemic Art» του εικαστικού Γιώργου Γαβριήλ στη...

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ: Για το τρομοκρατικό χτύπημα στο Σίδνεϊ-12 άτομα έχασαν τη ζωή τους-(Βίντεο)

Ανακοίνωση διεθνούς καταδίκης έρχεται μετά την τρομοκρατική επίθεση στην...

14ΧΡΟΝΗ: Aπουσιάζει από το σπίτι της εδώ και πέντε ημέρες-Μήπως την έχετε δει;

Αγωνία επικρατεί για την τύχη της 14χρονης Κωνσταντίνας Αδαμίδου,...

ΚΥΠΡΟΣ: Το πρωί Φθινόπωρο, το βράδυ Χειμώνας – Παγετός στα ορεινά

Το φθινοπωρινό πρωινό θα δώσει τη θέση του σε...

Topics

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ: Για το τρομοκρατικό χτύπημα στο Σίδνεϊ-12 άτομα έχασαν τη ζωή τους-(Βίντεο)

Ανακοίνωση διεθνούς καταδίκης έρχεται μετά την τρομοκρατική επίθεση στην...

14ΧΡΟΝΗ: Aπουσιάζει από το σπίτι της εδώ και πέντε ημέρες-Μήπως την έχετε δει;

Αγωνία επικρατεί για την τύχη της 14χρονης Κωνσταντίνας Αδαμίδου,...

ΚΥΠΡΟΣ: Το πρωί Φθινόπωρο, το βράδυ Χειμώνας – Παγετός στα ορεινά

Το φθινοπωρινό πρωινό θα δώσει τη θέση του σε...

ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ: 69 περιστατικά που προκλήθηκαν από νεαρά άτομα σε ένα 24ωρο

Σε 69 περιστατικά πυρκαγιών, τα οποία αποδίδονται σε ενέργειες...

Related Articles

Popular Categories