Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025
4.7 C
Cyprus

ΝΙΚΟΣ: «Θυμάμαι τα τρία κορίτσια, τις δίδυμες και την ξαδέλφη τους …-Σκεφτόμουν να σηκωθώ να πάω στο κυλικείο…»

- Advertisement -

Τυχερός αισθάνεται ο 28χρονος Νίκος ο οποίος γλύτωσε στο πάρα-πέντε νοιώθοντας όμως τώρα συντετριμμένος για όλα τα θύματα της φονικής αμαξοστοιχίας.

«Σκεφτόμουν να σηκωθώ να πάω στο κυλικείο, αλλά ευτυχώς δεν σηκώθηκα, ήταν το τυχερό μου». Ο 28χρονος μίλησε στο Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη ο οποίος βρισκόταν μέσα στο μοιραίο τρένο που συγκρούστηκε στα Τέμπη. Ο νεαρός αναφέρθηκε και στα τρία κορίτσια, τις δίδυμες την ξαδέρφη τους, τις οποίες είδε λίγο πριν το δυστύχημα.

«Ήμασταν στο τέταρτο βαγόνι, ήταν δύσκολο να βγούμε γιατί είχε σπάσει η πόρτα. Όταν βγήκαμε είχε ήδη πάρει φωτιά το τρίτο, από εκεί βλέπαμε, ήταν στα δύο μέτρα. Πριν τη σύγκρουση δεν είχαμε ακούσει κάτι, ούτε κάποια συνομιλία. Αισθανθήκαμε το τράνταγμα, δεν υπήρχε φρενάρισμα. Ήταν έντονο και συνεχόμενο το τράνταγμα, ήταν 10-13 δευτερόλεπτα. Είχαν σπάσει τζάμια από την άλλη μεριά του βαγονιού, πεταγόντουσαν πράγματα, υπήρχε πανικός, τσιρίδες, φωνές.Σκεφτόμουν να σηκωθώ να πάω στο κυλικείο, αλλά ευτυχώς δεν σηκώθηκα, ήταν το τυχερό μου. Θυμάμαι τα τρία κορίτσια, τις δίδυμες και την ξαδέλφη τους που άφησαν τις βαλίτσες τους δίπλα σε εμάς και είπαν “πάμε στο κυλικείο να κάτσουμε” γιατί δεν είχε να κάτσουν και οι τρεις. Την άλλη μέρα που το διάβασα, σοκαρίστηκα ακόμα περισσότερο».

Hot this week

13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: Πράξεις χωρίς νόημα και επικίνδυνη ανοησία – Τα καμένα ποιος θα τα μαζέψει;

Ένα «άτυπο» ραντεβού φαίνεται πως είχε δοθεί και φέτος...

METAXAS SINCE 1963: Γιόρτασε τον έναν χρόνο λειτουργίας – Ποιους είδαμε

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας του νέου...

ΝΑΤΑΣΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Ταξίδι στο Ντουμπάι για το λανσάρισμα της νέας συλλογής κοσμημάτων

Η Κύπρια σχεδιάστρια Νατάσα Χριστοδούλου ταξίδεψε πρόσφατα στο Ντουμπάι,...

ΡΑΦΑΕΛΑ-ΧΡΙΣΤΟΣ: Έτοιμοι να ανέβουν στη σκηνή – Ποιοι διακρίθηκαν για την Κύπρο στο Junior Eurovision-(Bίντεο)

Η Ραφαέλλα και ο Χρίστος ετοιμάζονται να εκπροσωπήσουν απόψε...

Topics

METAXAS SINCE 1963: Γιόρτασε τον έναν χρόνο λειτουργίας – Ποιους είδαμε

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας του νέου...

ΝΑΤΑΣΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Ταξίδι στο Ντουμπάι για το λανσάρισμα της νέας συλλογής κοσμημάτων

Η Κύπρια σχεδιάστρια Νατάσα Χριστοδούλου ταξίδεψε πρόσφατα στο Ντουμπάι,...

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ: Φωτιά σκόπιμα στη μέση δρόμου στη Μέσα Γειτονιά

Συναγερμός σήμανε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στη...

ΚΑΙΡΟΣ: Πάρτε ζακέτα… Πτώση της θερμοκρασίας τις βραδινές ώρες

Αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις σήμερα, όμως η πτώση...

Related Articles

Popular Categories