24.2 C
Nicosia
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήSHOWBIZΜΠΙΛ ΚΟΜΠΣ: Έφυγε από τη ζωή ο ταλαντούχος ηθοποιός-(Φώτο)

ΜΠΙΛ ΚΟΜΠΣ: Έφυγε από τη ζωή ο ταλαντούχος ηθοποιός-(Φώτο)

-

Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Μπιλ Κομπς, γνωστός από τις ταινίες Night at the Museum και The Bodyguard.

Η οικογένειά του σε ανάρτησή τους, ανέφερε ότι ο 90χρονος έφυγε «ειρηνικά στο σπίτι του στην Καλιφόρνια» την Τρίτη, 25 Ιουνίου.

«Αγαπημένος σύντροφος, μεγάλος αδερφός, θείος, παρένθετος γονέας, νονός και φίλος, ο Μπιλ γιόρτασε πρόσφατα και χαρούμενα τα 90ά του γενέθλια πλαισιωμένος από αγαπημένα πρόσωπα. Ως οικογένεια παρηγορούμαστε που γνωρίζουμε ότι ο Μπιλ βρήκε ειρήνη και αιώνια ανάπαυση με τον Επουράνιο Πατέρα του. Ζητάμε τις προσευχές και την ενθάρρυνσή σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου».

Το ντεμπούτο του στον κινηματογράφο έγινε το 1974 με την ταινία The Takeing of Pelham One Two Three».Εργάστηκε οκτώ χρόνια ως τεχνικός ραντάρ της Πολεμικής Αεροπορίας πριν από τις ταινίες στο Χόλιγουντ. Μετακόμισε στη Νέα Υόρκη το 1970 όταν ήταν 36 ετών για να ακολουθήσει καριέρα ηθοποιού. Έγινε γνωστός από τις ταινίες Air Bud του 1997, το Demolition Man του 1993 και το The People Under the Stairs του 1991. Πρωταγωνίστησε δίπλα στους Γουίτνεϊ Χιούστον και Κέβιν Κόστνερ στο The Bodyguard του 1992 και έπαιξε τον Ρέτζινανλτ στις ταινίες The Night at the Museum μαζί με τον Ντικ Βαν Ντάικ και τον Μίκι Ρούνεϊ, που πέθανε το 2014. Το 2020, ο ηθοποιός κέρδισε ένα Βραβείο Daytime Emmy για την εξαιρετική ερμηνεία του στη σειρά Dino Dana.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: