22 C
Nicosia
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΚΟΣΜΙΚΑΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ: Ποιους είδαμε στην έκθεση «Ωκεανός Νημάτων»-Η Σοφία Χατζηπαντελή εξέφρασε τον...

ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ: Ποιους είδαμε στην έκθεση «Ωκεανός Νημάτων»-Η Σοφία Χατζηπαντελή εξέφρασε τον θαυμασμό της

-

Ο ταλαντούχος Κύπριος σχεδιαστής Μιχάλης Παντελίδης κατέπληξε το κοινό με τη μοναδική έκθεση «Ωκεανός Νημάτων», η οποία φιλοξενήθηκε στο Radisson Beach Resort. Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους ήταν και το διάσημο μοντέλο Σοφία Χατζηπαντελή η οποία εξέφρασε τον θαυμασμό της προς το πρόσωπο του σχεδιαστή.

Η εκδήλωση, που ξεχώρισε για την καινοτομία και τη δημιουργικότητά της, ανέδειξε την καλλιτεχνική ευφυΐα του Παντελίδη, ο οποίος συνδύασε τη βιωσιμότητα με την τέχνη. Τα κομμάτια της συλλογής του είναι κατασκευασμένα κατά 100% από ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια, ενισχύοντας το μήνυμα της προστασίας του περιβάλλοντος μέσω της μόδας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και το διάσημο μοντέλο Σοφία Χατζηπαντελή, η οποία εξέφρασε τον θαυμασμό της για το έργο του σχεδιαστή, επισημαίνοντας την πρωτοποριακή του προσέγγιση.

Η Κύπρια Σοφία Χατζηπαντελή

Ο Γιώργος Παγιάτας ο Μιχάλης Παντελίδης η Σοφία Χατζηπαντελή η Νανά Ασμένη, και ο Σπύρος Αγάθου.

Η έκθεση συνδυάστηκε με μια μοναδική υποβρύχια παρουσίαση, όπου καλλιτεχνικά έργα εκτυπωμένα σε αλουμίνιο έχουν τοποθετηθεί στο σκάφος LEF1, στην προστατευόμενη θαλάσσια περιοχή της Βορόκληνης, προσφέροντας στους δύτες την ευκαιρία να βιώσουν την τέχνη με έναν εντελώς νέο τρόπο.

Ο Μιχάλης Παντελίδης η Χριστίνα Χρίστου η Αντρια Μαυρίδου και η Χαρά Αλεξάνδρου. 

Η υποβρύχια έκθεση «Ωκεανός Νημάτων» θα παραμείνει ανοιχτή έως το τέλος Δεκεμβρίου, δίνοντας στους λάτρεις της τέχνης και της φύσης την ευκαιρία να θαυμάσουν το ταλέντο του Μιχάλη Παντελίδη και το πρωτοποριακό του όραμα.

Η Ελλη Παντελίδου

Η Στέφανη Παναγή και ο ταλαντούχος σχεδιαστής

Η Σοφία Χατζηπαντελή ο Μιχάλης Παντελίδης και η Msarra Enaeli

Η Σοφία Χατζηπαντελή ο Μιχάλης Παντελίδης και ο Ανδρέας Κωνσταντίνου

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΥΠΡΟΣ: Ψηλή θερμοκρασία – Βροχές αναμένονται από την Παρασκευή

Η θερμοκρασία συνεχίζει να παραμένει υψηλή, με το θερμόμετρο να φτάνει σήμερα πάνω από τους 30°C σε πολλές περιοχές. Ωστόσο το μεσημέρι και...