fbpx
27.8 C
Nicosia
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΚΟΣΜΙΚΑ«ΜΕ ΜΙΑ ΧΡΥΣΗ ΚΟΡΔΕΛΑ: Μια συγκινητική βραδιά στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής...

«ΜΕ ΜΙΑ ΧΡΥΣΗ ΚΟΡΔΕΛΑ: Μια συγκινητική βραδιά στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής της Παιδοογκολογικής Κλινικής του Μακάρειου Νοσοκομείου- (Βίντεο)

-

Συγκινητική ήταν η βραδιά για όσους βρέθηκαν στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής των παιδιών της Παιδοογκολογικής Κλινικής του Μακάρειου Νοσοκομείου με τον τίτλο «Με μια χρυσή κορδέλα» που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του CVAR-Severis Foundation.

Τα παιδιά που νοσηλεύονται ή νοσηλεύτηκαν στην Παιδοογκολογική Κλινική του Μακαρείου Νοσοκομείου έδειξαν το ταλέντο τους εκφράζοντας μέσω της ζωγραφικής τους τα συναισθήματα τους.

Τα εγκαίνια τέλεσε η Πρώτη Κυρία της Δημοκρατίας Φιλίππα Καρσερά ενώ στην εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμούς η Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Αθηνά Μιχαηλίδου, η πρόεδρος του συνδέσμου Γονέων της Παιδοογκολογικής κλινικής Λουϊζα Στεφανίδου, η διευθύντρια Δρ. Ελένη Παπαχριστοδούλου και η δασκάλα του σχολείου του Μακάρειου Νοσοκομείου Ελένη Αναστασίου.

Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν οι γονείς των μικρών μαχητών αλλά και αξιόλογα πρόσωπα της κοινωνικής και πολιτικής ζωής του τόπου όπως η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας Χριστίνα Γιαννάκη, ο διευθυντής του Μακάρειου Νοσοκομείου. Δρ. Χρήστο Μηνά, τον τέως διευθυντή της Παιδογκολογικής Κλινικής. Δρ. Λοΐζο Λοΐζου, Δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι συνδέσμων και ιδρυμάτων, ιατρικό αλλά και  νοσηλευτικό προσωπικό της Παιδοογκολογικής Κλινικής.

Η Χριστίνα Γιαννάκη

Συνδιοργανωτές της αξιέπαινης και συγκινητικής εκδήλωσης, ήταν ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Γονέων και Φίλων της Παιδοογκολογικής Μονάδας σε συνεργασία με το σχολείο του Μακάρειου Νοσοκομείου.

Η Λουϊζα Στεφανίδου και η Αθηνά Μιχαηλίδου
Η Μαρία Χριστοδούλου και η Λουϊζα Στεφανίδου
Η Μαίρη Περδίου o Μάριος Χαραλαμπίδης και η Άντρη Προδρόμου
Η Έλενα Χριστοφόρου και η Σώνια Παπαριστοδήμου
Η Θέα Νικολάου ο Ηλίας Λιασής και η Νόνη Ελευθερίου
Η Έλενα Χαραλάμπους
Η Νεκταρία Παπαδόπουλου, ο Ανδρέας Αποστόλου ο Δρ. Δημήτρης Ανδρεόπουλος και η Άντρη Προδρόμου
Η Φιλίππα Καρσέρα και η Παρασκευή Χριστοφή
Ο Δρ. Χρήστος Μηνά και ο Δρ. Λοΐζος Λοΐζου
Ο Δρ. Λοΐζος Λοΐζου και ο Στέφανος Στεφανίδης

Η έκθεση με τους πίνακες των παιδιών της Παιδοογκολογικής Κλινικής του Μακαρείου Νοσοκομείου θα παραμείνει ανοικτή στο Κέντρο Εικαστικών Τεχνών και Ερευνών (CVAR-Severis Foundation) μέχρι την Κυριακή 26 Μαρτίου από τις 9.30 μέχρι τις 17.00.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: