19.9 C
Nicosia
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΜΕΛΙΟΣ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ: Νεαροί εισήλθαν στο χώρο παράνομα και προσπάθησαν να ανοίξουν...

ΜΕΛΙΟΣ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ: Νεαροί εισήλθαν στο χώρο παράνομα και προσπάθησαν να ανοίξουν τα κλουβιά των ζώων- Επιτέθηκαν και στον ιδιοκτήτη- ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

-

Υπόθεση οχλαγωγίας και παράνομης εισόδου  που εξελίχθηκε το απόγευμα στον χώρο του Μέλιος Zoo, που βρίσκεται στους Αγίους Τριμιθιάς διερευνά η Αστυνομία της Κοκκινοτριμιθιάς.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πέντε νεαρά άτομα βρέθηκαν στον ζωολογικό κήπο, με τρεις από αυτούς να παραβιάζουν την πίσω είσοδο και να εισέρχονται παράνομα στον χώρο, ενώ οι άλλοι δύο πλήρωσαν κανονικά το εισιτήριο και ειδοποίησαν τους υπόλοιπους να περάσουν τα κάγκελα.

Η παρουσία τους και οι ενέργειές τους προκάλεσαν μεγάλη αναστάτωση, καθώς επιχείρησαν να ανοίξουν τα κλουβιά των ζώων. Όταν έγιναν αντιληπτοί από άτομο που βρίσκονταν στον χώρο, οι νεαροί τον απείλησαν και του ζήτησαν να βγει έξω από τον ζωολογικό κήπο για να λύσουν τις διαφορές τους.

Ο ιδιοκτήτης του ζωολογικού κήπου, που είχε αντιληφθεί την κατάσταση, επενέβη και ζήτησε να λυθεί ήρεμα το θέμα και να θεωρηθεί το συμβάν λήξαν, προτείνοντάς τους να αποχωρήσουν από τον χώρο χωρίς εντάσεις, ενώ είχε ειδοποιηθεί η Αστυνομία. Ωστόσο, αντί να συμμορφωθούν, οι νεαροί επιτέθηκαν στον ιδιοκτήτη με ένα σφυρί.

Οι νεαροί δεν συνειδητοποίησαν ότι η κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει τα πρόσωπά τους και ότι η Αστυνομία διαθέτει και το νούμερο του αυτοκινήτου τους. Η υπόθεση βρίσκεται υπό διερεύνηση.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: