Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025
5.7 C
Cyprus

ΜΑDWALK: Παρουσιάστρια και πάλι η Δούκισσα Νομικού-Ποια γνωστά ονόματα θα εμφανισθούν επί σκηνής (φωτό)

- Advertisement -

Στις τηλεοπτικές οθόνες θα μπορούν και φέτος οι θαυμαστές της μεγαλύτερης γιορτής της μόδας, το Madwalk να τα απολαύσουν. Οι συντελεστές «τρέχουν» για να προλάβουν ώστε για άλλη μια φορά να παρουσιάσουν μια φαντασμαγορική εκδήλωση.

Στις 23 Νοεμβρίου επιστρέφει, το Madwalk, επιστρέφει στις 23 Νοεμβρίου ενώ οι σχεδιαστές που έχουν συμφωνήσει να λάβουν μέρος έχουν ξεκινήσει να ετοιμάζουν τις επιδείξεις τους, και το μουσικό κανάλι κάνει ήδη επαφές με τις δισκογραφικές εταιρείες για τους καλλιτέχνες που θα τραγουδήσουν. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΟΚ! το Madwalk θα μεταδοθεί για ακόμα μία φορά από το Mega λίγες μέρες μετά τη μαγνητοσκόπησή του, ενώ την παρουσίαση θα αναλάβει αυτή τη φορά η Δούκισσα Νομικού η οποία έχει  κάνει στο παρελθόν.

Στην σκηνή αναμένονται να ανεβούν γνωστά ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας όπως η Έλενα Παπαρίζου, Ελένη Φουρέιρα, Κωνσταντίνος Αργυρός, Σάκης Ρουβάς Josephine είναι μερικά από τα ονόματα που θα ανέβουν στην σκηνή ενώ από σχεδιαστές έχουν ακουστεί ότι θα λάβουν μέρος ο Δημήτρης Πέτρου, Σωτήρης Γεωργίου αλλά και η Σήλια Κριθαριώτη.

Hot this week

13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: Πράξεις χωρίς νόημα και επικίνδυνη ανοησία – Τα καμένα ποιος θα τα μαζέψει;

Ένα «άτυπο» ραντεβού φαίνεται πως είχε δοθεί και φέτος...

METAXAS SINCE 1963: Γιόρτασε τον έναν χρόνο λειτουργίας – Ποιους είδαμε

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας του νέου...

ΝΑΤΑΣΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Ταξίδι στο Ντουμπάι για το λανσάρισμα της νέας συλλογής κοσμημάτων

Η Κύπρια σχεδιάστρια Νατάσα Χριστοδούλου ταξίδεψε πρόσφατα στο Ντουμπάι,...

ΡΑΦΑΕΛΑ-ΧΡΙΣΤΟΣ: Έτοιμοι να ανέβουν στη σκηνή – Ποιοι διακρίθηκαν για την Κύπρο στο Junior Eurovision-(Bίντεο)

Η Ραφαέλλα και ο Χρίστος ετοιμάζονται να εκπροσωπήσουν απόψε...

Topics

METAXAS SINCE 1963: Γιόρτασε τον έναν χρόνο λειτουργίας – Ποιους είδαμε

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας του νέου...

ΝΑΤΑΣΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Ταξίδι στο Ντουμπάι για το λανσάρισμα της νέας συλλογής κοσμημάτων

Η Κύπρια σχεδιάστρια Νατάσα Χριστοδούλου ταξίδεψε πρόσφατα στο Ντουμπάι,...

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ: Φωτιά σκόπιμα στη μέση δρόμου στη Μέσα Γειτονιά

Συναγερμός σήμανε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στη...

ΚΑΙΡΟΣ: Πάρτε ζακέτα… Πτώση της θερμοκρασίας τις βραδινές ώρες

Αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις σήμερα, όμως η πτώση...

Related Articles

Popular Categories