fbpx
15.8 C
Nicosia
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΘΕΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ: Θα συμμετέχει στο Μαραθώνιο της Λάρνακας για να στηρίξει το...

ΘΕΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ: Θα συμμετέχει στο Μαραθώνιο της Λάρνακας για να στηρίξει το Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου (Φώτο)

-

Μια ανάσα από την καθημερινότητα θα πάρει με την συμμετοχή της στο 4ο Radisson Blu Larnaka International Marathon η Θεοδοσία Αποστόλου «ταξιδεύοντας» πίσω στα παλιά χρόνια όταν ακόμη ήταν αθλήτρια στίβου.Κύριος στόχος του όλου εγχειρήματος της, είναι να παροτρύνει τον κόσμο να κάνουν τη δική τους εισφορά για τα παιδιά.

Στόχος της συζύγου του βουλευτή της ΕΔΕΚ Λάρνακας, Ανδρέα Αποστόλου είναι να στηρίξει με το εγχείρημα της το Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου. Άλλωστε, η ίδια από τα δώδεκα της χρόνια ήταν στην Εθνική Στίβου Παιδών Κορασίδων  και ανδρών γυναικών καταγράφοντας στο ενεργητικό της πανελλήνιες νίκες στα 80μ και στα 100μ. Αργότερα ως  φοιτήτρια συμμετείχε στην ομάδα των 4 χ 100 μ και άλλοτε βασική και άλλοτε ως αναπληρωματική στα 100μ γυναικών σε διεθνής διοργανώσεις. Παράλληλα, στην ηλικία των 14 έως τα 17 της χρόνια ήταν μέλος του σχεδιασμού ταλέντων του ΚΟΑ ενώ έκανε κλειστό στίβο στα 60 και 100 στο ανοικτό.

H Θεοδοσία Αποστόλου όταν ασχολείτο με τον αθλητισμό

Για πρώτη φορά μετά από χρόνια και αφότου σταμάτησε το άθλημα μετά την γέννηση του πρώτου του παιδιού, της Χριστίνας, την ερχόμενη Κυριακή θα τρέξει 5 χιλιόμετρα για τον ιερό αυτό σκοπό. Σε ανάρτησή της, η Θεοδοσία Αποστόλου αναφέρει ότι δεν είναι ιδιαίτερα θαυμαστής των πολλών χιλιομέτρων σε αυτή την φάση της ζωής της αλλά νοιώθει την ανάγκη να το πράξει για το Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου.

«Μισή ζωή σχεδόν στο ταρτάν με “καρφιά” και κούρσες της μιας ανάσας και ήρθε η ώρα που δεν περίμενα ποτέ, να τρέξω λοιπόν και εγώ για καλό σκοπό στον 4th Radisson Blu Larnaka International Marathon που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή στην πόλη μου.Δεν είμαι και δεν νομίζω να γίνω ποτέ fan των πολλών χιλιομέτρων, άλλωστε η περίοδος της προετοιμασίας δεν ήταν και από τις καλύτερες μου. Φέτος όμως νιώθω την ανάγκη να στηρίξω το Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου / Christina Apostolou Foundation, έτσι θα φορέσω και τα “λινά” μου και θα τρέξω σε μια κούρσα αρκετά μεγάλης ανάσας για τα δεδομένα μου. 5km λοιπόν για πρώτη φορά στη ζωή μου! Τρέχουμε για το Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου λοιπόν Μπορείτε να στηρίξετε την ομάδα: Christina A. Apostolou Foundation Team που θα τρέξει στον Μαραθώνιο κάνοντας την εισφορά σας εδώ: https://bit.ly/team-christina-apostolou-foundation

Υ.Γ: η φωτογραφία από τα νιάτα μου»

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: