fbpx
27.8 C
Nicosia
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣΛΟΥΚΑΣ ΦΟΥΡΛΑΣ: «Η Hλέκτρα πάντα θα είναι η μητέρα της Άρτεμις και...

ΛΟΥΚΑΣ ΦΟΥΡΛΑΣ: «Η Hλέκτρα πάντα θα είναι η μητέρα της Άρτεμις και του Ιάσωνα»…-Η παραδοχή για το γάμο του

-

Mετά από τρία χρόνια σιωπής όσον αφορά την προσωπική του ζωή, ο Ευρωβουλευτής Λούκας Φουρλάς μίλησε στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα” και στον δημοσιογράφο Τάσο Ευαγγέλου για όλα όσα συνέβηκαν στην ζωή του αλλά και όλα όσα δεν ξέραμε για αυτόν.

Πιο εξομολογητικός από ποτέ ο Λουκάς Φουρλάς μίλησε για την απόφαση του να αφήσει την δημοσιογραφία και τι τον οδήγησε σε αυτό, την δύσκολη περίοδο του χαμού της κόρης του Άρτεμις και την μετέπειτα ζωή του αλλά και τον γιο του, Ιάσονα. «O Ιάσονας είναι το άλφα και ωμέγα στην ζωή μου. Είναι η συνέχεια μου…Είναι μια εντελώς ξεχωριστή προσωπικότητα, έχει το δικό του χαρακτήρα, έχει τις δικές του απόψεις. Είναι ο λόγος που ταξιδεύω κάθε εβδομάδα και έρχομαι Κύπρο».

Μια ερώτησή που δίστασε να απάντησε που του έκανε ο Ιάσονας αφορούσε την Άρτεμις…«Δεν ξεπέρασα ποτέ το χαμό της Άρτεμις…Όσο περνάει ο χρόνος πονάς περισσότερο…Για τον Ιάσονα που έμεινα όρθιος στα πόδια μου…Αυτός ήταν η κινητήριος δύναμη μου»

«Έχουμε χωρίσει με την Ηλέκτρα έχει περίπου τρία χρόνια. Παρόλα αυτά θα είναι πάντα η μητέρα της Άρτεμις και του Ιάσωνα, είμασταν ένα χρόνο που περάσαμε πάρα πολλά μαζί, έχουμε ένα κοινό στόχο να μεγαλώσουμε ένα γιο για τον οποίο είμαστε και οι δυο περήφανοι.  Δεν υπάρχει χωρισμός που είναι εύκολος, υπάρχουν περιπτώσεις που είναι καλύτερα να χωρίσεις παρά να παραμείνεις, δεν σημαίνει αυτό πως είσαι εχθρός με τον άλλο. Διατηρώντας μια καλή σχέση με την Ηλέκτρα έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για τον Ιάσωνα».Ο ίδιος δεν φοβάται την μοναξιά γιατί έχει περάσει πολλές ώρες μόνος του. Ο Λουκάς Φουρλάς επισήμανε ότι βέβαιος και λυγίζεις αλλά ποτέ δεν επέτρεψε σε κανέναν να τον λυπηθεί.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: