fbpx
27 C
Nicosia
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήSHOWBIZΜΑΝΤΩ: Επιστρέφει με… “Βραδινές διαδρομές” και με ένα Χριστουγεννιάτικο τραγούδι για τους...

ΜΑΝΤΩ: Επιστρέφει με… “Βραδινές διαδρομές” και με ένα Χριστουγεννιάτικο τραγούδι για τους ερωτευμένους (Βίντεο)

-

Η Μαντώ, επιστρέφει στην Ελληνική δισκογραφία με ένα νέο άλμπουμ, το οποίο ονομάζεται “Βραδινές διαδρομές” με ένα ατμοσφαιρικό, Χριστουγεννιάτικο τραγούδι με τίτλο “Χριστούγεννα χωρίς εσένα” το οποίο ταιριάζει απόλυτα στους ερωτευμένους.

Η Μαντώ σε αυτό το άλμπουμ ροκάρει, χορεύει, νοσταλγεί, ερωτεύεται… Η σύνθεση των τραγουδιών φέρουν την υπογραφή του Αντώνη Σκόκου και της Μαντώ, ενώ τους στίχους τους επιμελήθηκε η ίδια. Στο άλμπουμ περιλαμβάνονται και τρία μοναδικά ντουέτα, μαζί με τους Νίνο Ξυπολυτά, Θοδωρή Φέρρη και Τάνια Μπρεάζου.

Η Μαντώ κυκλοφόρησε σήμερα τις “Βραδινές διαδρομές”, 10 ακριβώς χρόνια μετά την κυκλοφορία του τελευταίου της Ελληνικού album με τίτλο “Perfection” και αφού μεσολάβησε το αγγλόφωνο “Bare Bones”. Το άλμπουμ περιλαμβάνει 12 ολοκαινούργια τραγούδια, που σηματοδοτούν μια εντελώς νέα εποχή, νέα διάθεση, νέα αύρα, νέους στόχους, βγαλμένα μέσα από τα βάθη της ψυχής της Μαντώ, με περίσσιο ρομαντισμό αλλά και με νοσταλγική διάθεση για τα ανεκπλήρωτα που έφυγαν και τα παντοτινά που θα έρθουν, όπως λέει και η ίδια. Ένα album που δημιουργήθηκε μεταξύ Ελλάδας και Αμερικής, σε βάθος  ενός χρόνου.Οι “Βραδινές διαδρομές” κυκλοφορούν από την Panik Records. To άλμπουμ είναι διαθέσιμο στις μουσικές πλατφόρμες Spotify και Apple Music.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: