fbpx
27 C
Nicosia
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΔΡ. ΤΖΑΝΑΒΑΡΟΣ: Περίμενα μελέτες κι αποφάσισα να εμβολιαστεί η 9χρονη κόρη μου...

ΔΡ. ΤΖΑΝΑΒΑΡΟΣ: Περίμενα μελέτες κι αποφάσισα να εμβολιαστεί η 9χρονη κόρη μου (Βίντεο)

-

Ο Διευθυντής του Cardiac Innovation Center του Απολλώνειου Νοσοκομείου Δρ. Ιωάννης Τζανάβαρος, μιλώντας στην εκπομπή Alpha Ενημέρωση εξήγησε ότι ο μεγάλος αριθμός εμβολιασμένων, επιτρέπει στην επιστημονική κοινότητα να εξάγει ασφαλή συμπεράσματα σε σχέση με τις επιπτώσεις των εμβολίων. Παράλληλα, ο ίδιος παραδέχτηκε ότι περίμενε τις μελέτες και τις έρευνες και τώρα η 9χρονη κόρη του έχει εμβολιαστεί.

"Λέμε μην καπνίζετε γιατί προκαλεί καρκίνο και αυτό είναι γνωστό εδώ και σαράντα χρόνια. Λες κάτι και ο καθένας κάνει ότι νομίζει. Υπάρχουν δεδομένα από ΗΠΑ, Καναδά και Ισραήλ που μας λένε ότι για παιδιά άνω των 12 ετών δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μετά τον εμβολιασμό. Αυτές οι κοινωνίες είναι προηγμένες και συνιστούν στα παιδιά άνω των 12 ετών να εμβολιάζονται και ειδικά σε Καναδά και Ισραήλ άρχισαν ήδη εμβολιασμοί για παιδιά άνω των 5 ετών. Και εγώ έχω ένα κοριτσάκι που είναι εννέα χρονών, περίμενα τις μελέτες και τις έρευνες και το κοριτσάκι έχει εμβολιαστεί στην Αμερική. Ο καθένας όμως είναι ελεύθερος να κάνει αυτό που νομίζει ως σωστό για το παιδί του, την οικογένεια του και το κοινωνικό σύνολο."

Αναφορικά με τους εμβολιασμούς παιδιών, ο Διευθυντής του Cardiac Innovation Center του Απολλώνειου Νοσοκομείου έφερε ως παράδειγμα το κάπνισμα και τις γνωστές επιπτώσεις που έχει για την υγεία των ανθρώπων, όπως ο καρκίνος.

Πηγή: Αλφα

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: