Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025
4.7 C
Cyprus

ΛΟΥΚΑΣ ΚΟΥΡΟΥΣΙΗΣ: Μετά από 22 χρόνια πέρασε την πόρτα του Παιδοογκολογικού-Μετά από πρωτοβουλία του διεξάγεται φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας-Τι μας δήλωσε (Φώτο)

- Advertisement -

Σε μια αξιέπαινη κίνηση προέβη χθες ο προπονητής Λούκας Κουρούσιης, ο οποίος μετά από 22 χρόνια επέστρεψε στο Παιδοογκολογικό Τμήμα του Μακαρείου Νοσοκομείου, για να χαρίσει χαμόγελα στα μικρά παιδιά που νοσηλεύονται εκεί.

Ο 34χρονος πλέον προπονητής της ΕΠΟΛ Λεμεσού, ο οποίος ποτέ δεν ξέχασε την παραμονή του στην ηλικία των οκτώ ετών, λόγω του καρκίνου που πέρασε, θέλησε να περάσει την πόρτα του Παιδοογκολογικού δίνοντας χαρά και δώρα. Τα συναισθήματα του, ανάμεικτα από τη συγκίνηση που έλαβε από τα παιδιά.

«Τα συναισθήματα μου μετά από τόσα χρόνια μετά ήταν ανάμεικτα συγκίνηση από την μία και δύναμη από την άλλη γιατί σου υπενθυμίζει πια είναι τα πραγματικά προβλήματα στην ζωή… Τα δώρα που δώσαμε στα μωρά ήταν ανάλογα με την ηλικία και το φύλο,τίποτε σπουδαίο αλλά νομίζω τους δώσαμε λίγη χαρά».

Μετά από πρωτοβουλία του, ο βραβευμένος προπονητής της χρονιάς (όταν ήταν στην ΠΑΕΚ Κολοσίου), διοργανώνει το Σάββατο 15 Οκτωβρίου φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα όπου όλα τα έσοδα θα δοθούν στο Παιδοογκολογικό και στον Σύνδεσμο «Μικροί Ήρωες». Η εκστρατεία ονομάζεται Stay Strong και κυρίως στόχος της είναι η συλλογή χρημάτων και τα παιδιά.

Στα είκοσι οκτώ του χρόνια σταμάτησε τον ποδόσφαιρο λόγω μικροπροβλημάτων υγείας, τα οποία δεν έχουν καμιά σχέση με τον παιδικό καρκίνο που βίωσε αλλά συνεχίζει με θέληση και πίστη να είναι προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας που θα πραγματοποιήσει το φιλανθρωπικό παιχνίδι. Ο ίδιος όπως μας ανέφερε θέλει να στείλει το δικό του ουσιαστικό μήνυμα σε όλα τα παιδιά.

«Το μήνυμα που θέλω να στείλω στα παιδιά αλλά και στους γονείς των παιδιών είναι να μην το βάζουν ποτέ κάτω, πάντα από μια μπόρα βγαίνει ξανά ο ήλιος…σίγουρα αυτό που περνούν θα τους ακολουθεί για πάντα».

Hot this week

13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: Πράξεις χωρίς νόημα και επικίνδυνη ανοησία – Τα καμένα ποιος θα τα μαζέψει;

Ένα «άτυπο» ραντεβού φαίνεται πως είχε δοθεί και φέτος...

METAXAS SINCE 1963: Γιόρτασε τον έναν χρόνο λειτουργίας – Ποιους είδαμε

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας του νέου...

ΝΑΤΑΣΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Ταξίδι στο Ντουμπάι για το λανσάρισμα της νέας συλλογής κοσμημάτων

Η Κύπρια σχεδιάστρια Νατάσα Χριστοδούλου ταξίδεψε πρόσφατα στο Ντουμπάι,...

ΡΑΦΑΕΛΑ-ΧΡΙΣΤΟΣ: Έτοιμοι να ανέβουν στη σκηνή – Ποιοι διακρίθηκαν για την Κύπρο στο Junior Eurovision-(Bίντεο)

Η Ραφαέλλα και ο Χρίστος ετοιμάζονται να εκπροσωπήσουν απόψε...

Topics

METAXAS SINCE 1963: Γιόρτασε τον έναν χρόνο λειτουργίας – Ποιους είδαμε

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας του νέου...

ΝΑΤΑΣΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Ταξίδι στο Ντουμπάι για το λανσάρισμα της νέας συλλογής κοσμημάτων

Η Κύπρια σχεδιάστρια Νατάσα Χριστοδούλου ταξίδεψε πρόσφατα στο Ντουμπάι,...

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ: Φωτιά σκόπιμα στη μέση δρόμου στη Μέσα Γειτονιά

Συναγερμός σήμανε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στη...

ΚΑΙΡΟΣ: Πάρτε ζακέτα… Πτώση της θερμοκρασίας τις βραδινές ώρες

Αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις σήμερα, όμως η πτώση...

Related Articles

Popular Categories