fbpx
25.3 C
Nicosia
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΛΟΥΚΑΣ ΓΙΩΡΚΑΣ: Στο πάρτι της ΚΕΑΝΙΤΑ που γιόρτασε τα 40χρονα της-Η εταιρεία...

ΛΟΥΚΑΣ ΓΙΩΡΚΑΣ: Στο πάρτι της ΚΕΑΝΙΤΑ που γιόρτασε τα 40χρονα της-Η εταιρεία προσέφερε στήριξη ύψους 5.000 ευρώ σε ιδρύματα

-

Το αγαπημένο brand μικρών και μεγάλων, διοργάνωσε το πάρτι  στο 7 Seas στη Λεμεσό και εκεί παρευρέθηκαν επίσημοι προσκεκλημένοι τα μέλη του Ομίλου ΚΕΑΝ, στενούς συνεργάτες και ΜΜΕ.

Το αγαπημένο brand προσέφερε μια αξέχαστη βραδιά – ωδή στην επιτυχημένη πορεία τόσων χρόνων εστιάζοντας σε ένα νοσταλγικό χαρακτήρα. Επίσης, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η ΚΕΑΝΙΤΑ – με έντονο το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης – ανακοίνωσε την οικονομική στήριξή ύψους 5,000 ευρώ στα ιδρύματα Πάνος Ευριπίδου και Funraising Charity Foundation.

Mε 80s vibes και καλή διάθεση, οι καλεσμένοι διασκέδασαν και χόρεψαν στους ρυθμούς των μεγαλύτερων διαχρονικών επιτυχιών της δεκαετίας, σε ένα ειδικά διακοσμημένο και διαμορφωμένο χώρο που ταξίδεψε άπαντες σε άλλη εποχή. Ρετρό πόστερ της ΚΕΑΝΙΤΑ, πρωτότυπα αναμνηστικά και προωθητικά αντικείμενα της εποχής, καθώς και παλιά διαφημιστικά σποτάκια που έπαιζαν στον φόντο του χώρου, συνέθεταν μια νοσταλγική και vintage εικόνα.

Κορύφωση του πάρτι αποτέλεσε η εμφάνιση – έκπληξη της ίδιας της ΚΕΑΝΙΤΑ, που παρευρέθηκε στο πάρτι για να σβήσει τα κεράκια μια τεράστιας τούρτας η οποία ήταν στολισμένη με παλιές φωτογραφίες της ΚΕΑΝΙΤΑ. Στο τέλος της βραδιάς, ο Λούκας Γιώρκας έκανε την εμφάνισή του, ξεσηκώνοντας τους προσκεκλημένους ακόμη περισσότερο με ανεβαστικά και αγαπημένα τραγούδια που έδωσαν μια έξτρα ζωντάνια στη γιορτινή ατμόσφαιρα. 

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: