20.8 C
Nicosia
Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΛΟΥΚΑΣ ΓΙΩΡΚΑΣ: «Δεν έχω φάει ποτέ χυλόπιτα…» (ούτε από την Ράφτη)-«Παίζει» πάντα...

ΛΟΥΚΑΣ ΓΙΩΡΚΑΣ: «Δεν έχω φάει ποτέ χυλόπιτα…» (ούτε από την Ράφτη)-«Παίζει» πάντα σε ασφαλές γήπεδο…(Δείτε όλη την συνέντευξή-Βίντεο)

-

Χειμαρρώδης και αποκαλυπτικός ήταν ο Λούκας Γιώρκας στην συνέντευξή που έδωσε στο PRO-SHOW, όσον αφορά τα ποδοσφαιρικά αλλά και τα προσωπικά του. Ο Κύπριος ερμηνευτής αποκάλυψε ότι αυτό το διάστημα βιώνει έναν μεγάλο έρωτα με την Βασιλική, μίλησε για την Έλλη Κόκκινου, αλλά και εάν θα γίνει σύντομα πατέρας.

O Kύπριος ερμηνευτής κάθισε στην καρέκλα της εκπομπής PRO-SHOW, με παρουσιαστές τον Ανδρέα Πογιατζή και τον Πανίκο Χατζηλιασή και εκτός από τα ποδοσφαιρικά μίλησε και για την προσωπική του ζωή αλλά και για τις εμφανίσεις του που πραγματοποιεί αυτό το διάστημα στο νησί μας. Ο ίδιος πηγαινοέρχεται μεταξύ Αθήνας και Κύπρου ενώ η σύντροφός του, Βασιλική μένει στο μόνιμο τόπο διαμονής τους, στην Αθήνα. Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο Λούκας Γιώρκας αποκάλυψε ότι στην ζωή του δεν έχει φάει ποτέ χυλόπιτα από καμιά γυναίκα…«Δεν έχω ποτέ χυλόπιτα. (ούτε από την Έλενα Ράφτη)… γιατί  παίζω πάντα safe».

 Μιλώντας, για την Έλλη Κόκκινου και τη φημολογία ότι κάτι “τρέχει” μεταξύ τους, ο ίδιος αρκέστηκε να πει  «ότι ποτέ δεν έπαιξε μπαλίτσα με την Έλλη»… Τώρα εάν πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, ο ίδιος παραδέχτηκε ότι δεν κάνει έτσι σκέψεις «Θέλω να παντρευτώ να κάνω οικογένεια, όμως θεωρώ ότι όλα θα γίνουν στην ώρα τους. Θέλω να κάνω αρκετά παιδιά».

Μια από τις αγαπημένες του συνήθειες, πριν βγει στην σκηνή για να τραγουδήσει είναι να φάει μια φέτα άσπρο ψωμί. Όσον αφορά τα επόμενα του σχέδια είναι ότι θα κυκλοφορήσει σύντομα καινούργιο δίσκο που πίσω του κρύβεται ένας πολύ γνωστός Έλληνας συνθέτης ενώ μέσα στο 2022 θα συμμετέχει σε πολλές δράσεις με την Europa Donna.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: