17.8 C
Nicosia
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΛΕΩΦΟΡΟΣ ΙΩΣΗΦ Χ”ΙΩΣΗΦ: Στο ίδιο έργο θεατής- Σημερινό και περσινό βίντεο -(Βίντεο)

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΙΩΣΗΦ Χ”ΙΩΣΗΦ: Στο ίδιο έργο θεατής- Σημερινό και περσινό βίντεο -(Βίντεο)

-

Η κατάσταση στη Λεωφόρο Ιωσήφ Χατζηιωσήφ, και συγκεκριμένα στο σημείο των φώτων Κώστα Θεοδώρου, φαίνεται να επαναλαμβάνεται κάθε φορά που έχουμε έντονες βροχοπτώσεις.

Οι δρόμοι πλημμυρίζουν, δημιουργώντας συνθήκες που παραπέμπουν σε λίμνη, καθιστώντας δύσκολη ή και αδύνατη τη διέλευση τόσο των οχημάτων όσο και των πεζών.

23/09/2024

Παρά τις συνεχείς αναφορές και τις υποσχέσεις για επίλυση, οι αρμόδιοι δεν έχουν προχωρήσει σε ουσιαστικές ενέργειες για να διορθώσουν την κατάσταση. Οι κάτοικοι, οι επιχειρηματίες και οι οδηγοί βιώνουν ξανά τις ίδιες δυσκολίες, χωρίς να διαφαίνεται λύση στον ορίζοντα.


8 Δεκεμβρίου, 2023

Η φράση “στο ίδιο έργο θεατής” περιγράφει ακριβώς την κατάσταση: οι πολίτες βλέπουν επαναλαμβανόμενα φαινόμενα πλημμυρών, χωρίς οι υπεύθυνοι να έχουν μελετήσει ή να έχουν προβεί σε ριζικές παρεμβάσεις για τη βελτίωση των υποδομών. Η κατάσταση αυτή έχει πλέον γίνει απογοητευτική, με τον χρόνο να περνά και την αγανάκτηση να αυξάνεται. Είναι επιτακτική ανάγκη οι αρμόδιοι να λάβουν σοβαρά υπόψη το πρόβλημα και να προχωρήσουν σε λύσεις, πριν οι πλημμύρες συνεχίσουν να προκαλούν ανεπανόρθωτες ζημιές και να δοκιμάζουν την υπομονή της κοινωνίας.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: