26.9 C
Nicosia
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΛΕΥΚΩΣΙΑ: Αναγνωρίστηκε η σορός βρέφους που εντοπίστηκε σε τάφο – Ανήκει σε...

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Αναγνωρίστηκε η σορός βρέφους που εντοπίστηκε σε τάφο – Ανήκει σε δίδυμα που είχαν αποβιώσει πρόσφατα

-

Λίγες ημέρες μετά τη γέννηση, το βρέφος και το αδερφάκι του είχαν αποβιώσει και είχαν ταφεί μαζί στο κοιμητήριο του ιερού ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης. Σήμερα, νωρίς το απόγευμα, μια γυναίκα που επισκέφθηκε τον τάφο ενός οικείου της προσώπου εντόπισε τη σορό του ενός βρέφους.

Από τις αρχικές εξετάσεις που πραγματοποίησε το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λευκωσίας, προκύπτει ότι το βρέφος πιθανόν να έχει ξεθαφτεί από γάτες, καθώς γύρω από το σημείο της ταφής βρέθηκαν ίχνη τους. Το ένα βρέφος είχε αποβιώσει στις 24 Αυγούστου και το άλλο μια ημέρα αργότερα.

Σύμφωνα με τον Φιλελεύθερο, τα μέλη της Αστυνομίας διαπίστωσαν ότι το βρέφος έφερε καρτελάκι με ελληνικό όνομα. Μετά από τις απαραίτητες εξετάσεις και συνεννοήσεις με ιερείς, αποκαλύφθηκε ότι η σορός ανήκε σε ένα από τα δύο δίδυμα που είχαν αποβιώσει πρόσφατα και είχαν ταφεί στο σημείο κατόπιν αεροβάπτισης.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΥΠΡΟΣ: Ψηλή θερμοκρασία – Βροχές αναμένονται από την Παρασκευή

Η θερμοκρασία συνεχίζει να παραμένει υψηλή, με το θερμόμετρο να φτάνει σήμερα πάνω από τους 30°C σε πολλές περιοχές. Ωστόσο το μεσημέρι και...