fbpx
18.9 C
Nicosia
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΛΑΜΠΡΟΣ ΚΑΛΛΕΝΟΣ: O MIKΡΟΣ ΗΡΩΑΣ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΕ ΣΤΑ 25ΧΡΟΝΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΕΙΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ

ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΑΛΛΕΝΟΣ: O MIKΡΟΣ ΗΡΩΑΣ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΕ ΣΤΑ 25ΧΡΟΝΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΕΙΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ

-

Ο μικρός μας, ήρωας ο Λάμπρος Καλλένος παρευρέθηκε χθες το βράδυ στην γιορτή των 25χρόνων του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος. Ο γελαστός μικρούλης, ο οποίος από την πρώτη στιγμή έχει κερδίσει την καρδιά μας, έδωσε το παρόν του στην εκδήλωση, μαζί με τους αξιολάτρευτους γονείς του.

Φέτος, είναι μια ιδιαίτερη χρονιά για το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα αφού συμπληρώνει 25 χρόνια ιστορίας και προσφοράς στην κοινωνία. Όλα ξεκίνησαν από μια ανθρώπινη ιστορία αγάπης, πόνου και θέλησης από την οικογένεια Μιχάλη Καραϊσκάκη, η οποία βίωνε το δικό της δράμα. Ο μικρός τους γιος, ο Αντρέας, ο οποίος έπασχε από λευχαιμία, λόγω του ότι δεν βρήκε έγκαιρα συμβατό δότη, έχασε τη μάχη με την ασθένεια. Οι γονείς του όμως βρήκαν τη δύναμη και αποφάσισαν να κάνουν τον πόνο τους προσφορά, προωθώντας τη δημιουργία του πρώτου Αρχείου Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών στην Κύπρο με τη στήριξη του Υπουργείου Υγείας επί Μανώλη Χριστοφίδη, του Συνδέσμου Αιμοπεταλίων και του Συνδέσμου Λευχαιμίας του Ηνωμένου Βασιλείου, αφού και στο Λονδίνο δύο Κύπριοι νέοι, ο Γιάννης Τριταίος και η Άννα Γεωργίου, έχασαν τη μάχη κατά της λευχαιμίας.

Σε ανάρτησή της, η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος Νεκταρία Παπαδόπουλου, έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα για τον μικρό Λάμπρο.

«Ένας πραγματικός μαχητής ζωής….ο μικρός “Μεγάλος” Λάμπρος!!»

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: