fbpx
18.8 C
Nicosia
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΚΟΣΜΙΚΑΚΑΡΑΙΣΚΑΚΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ: MIA BΡΑΔΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΑ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ-ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ Ο...

ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ: MIA BΡΑΔΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΑ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ-ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ

-

Μια συγκινητική εκδήλωση βγαλμένη από την ψυχή των συντελεστών πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 29 Ιουνίου στους κήπους του Ιδρύματος, με αφορμή τα 25χρόνια ζωής του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος. Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν οι εικοσιπέντε σημαντικοί και διαχρονικοί χορηγοί του, ενώ το παρόν του έδωσε η οικογένεια του Μιχάλη Καραϊσκάκη μαζί με γνωστά πρόσωπα της κυπριακής ζωής του τόπου.

Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος-παρουσιάστρια, Βίβιαν Κανάρη ενώ το μουσικό μέρος της βραδιάς ανέλαβε ο ταλαντούχος Κύπριος ερμηνευτής Σταύρος Κωνσταντίνου.  Πηγαίνοντας πίσω στο χρόνο να θυμίσουμε ότι η ίδρυση του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος ξεκίνησε πριν από 25 χρόνια από μια ανθρώπινη ιστορία αγάπης, πόνου και θέλησης.

Από την οικογένεια Μιχάλη Καραϊσκάκη η οποία βίωνε το δικό της δράμα όταν ο μικρός  τους γιος,  λόγω του ότι δεν βρήκε έγκαιρα συμβατό δότη, έχασε τη μάχη με την λευχαιμία. Μέσα στα 25 χρονιά δύσκολης αλλά και ανοδικής  πορείας  του,  το  Κ.Ι  κατάφερε  να έχει  το  μεγαλύτερο κατά  αναλογία  πληθυσμού Αρχείο Μυελού των Οστών στον κόσμο  με πέραν των 180000  εθελοντών  δοτών Τουρκοκυπρίων  και  Ελληνοκυπρίων.

Το  Κ.Ι  ως ένας άξιος  πρεσβευτής  της  χώρας μας  έχει κτίσει  μια  ανθρωπιστική  γέφυρα    και  έδωσε  μέχρι  σήμερα  το «δώρο  ζωής» σε  650   ασθενείς   με λευχαιμία και  άλλες  αιματολογικές κακοήθειες, σε 33 χώρες, σε 5  Ηπείρους  ασχέτως  θρησκείας, χρώματος, κοινωνικής τάξης. Η  όλη πορεία του  Κ.Ι  στηρίχθηκε  στον εθελοντισμό  αρχίζοντας από το Δ.Σ, την Επιστημονική του Επιτροπή, το Συμβούλιο Εθελοντών, τους εθελοντές δότες  και τους  διαχρονικούς χορηγούς και συμμάχους, στους οποίους η  βραδιά  ήταν και αφιερωμένη.

Παρόντες απλός κόσμος, αναγνωρίσιμα πρόσωπα της κυπριακής ζωής, αλλά και εκπρόσωποι εταιρειών και οργανισμών που στηρίζουν το Ίδρυμα εδώ και 25 χρόνια με διάφορους τρόπους.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Κύπρου Δημήτρης Αλετράρης επί σκηνής
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: