14.8 C
Nicosia
Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΛΑΚΑΤΑΜΙΑ: Αυτοκίνητο παρέσυρε τέσσερις 16χρονες-Η μια κοπέλα έχασε το πόδι της

ΛΑΚΑΤΑΜΙΑ: Αυτοκίνητο παρέσυρε τέσσερις 16χρονες-Η μια κοπέλα έχασε το πόδι της

-

Τέσσερις 16χρονες κοπέλες παρέσυρε χθες το βράδυ, στις 11.50, όχημα που οδηγούσε 18χρονος με συνοδηγό επίσης 18χρονο. Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκίνητου του και προσέκρουσε αρχικά τόσο στο δεξιό όσο και στο αριστερό πεζοδρόμιο του δρόμου.

Ο οδηγός εξερχόμενος της οδού Νίκου Καββαδία προς την οδό Σπύρου Τρικούπη στη Λακατάμια, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, παρέσυρε και τραυμάτισε τέσσερις κοπέλες ηλικίας 16 ετών, οι οποίες βρίσκονταν μπροστά από παρακείμενο περιτοίχισμα υπεραγοράς. Οι τέσσερις νεαρές μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου στη μια κοπέλα διενεργήθηκε ακρωτηριασμός του αριστερού ποδιού μετά από χειρουργική επέμβαση με την κατάσταση της να θεωρείται ως κρίσιμη. Η δεύτερη 16χρονη κρατήθηκε για νοσηλεία αφού υπέστη κάταγμα στο πόδι, πλευρά και λεκάνη ενώ αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Στις άλλες δύο νεαρές παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και πήραν εξιτήριο.

Στον οδηγό του αυτοκινήτου διενεργήθηκε έλεγχος αλκοόλης και ναρκωτικών ουσιών με αρνητικό αποτέλεσμα ενώ στη συνέχεια συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση. Ο Αστυνομικός Σταθμός Λακατάμιας συνεχίζει τις εξετάσεις.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

PATRIZIA PEPE: Ποιους είδαμε στο ιταλικό brand στην Λεμεσό

Εκλεκτοί προσκεκλημένοι, εκπρόσωποι των ΜΜΕ, fashion lovers και επιχειρηματίες, βρέθηκαν στο κατάστημα PATRIZIA PEPE και είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τον μοναδικό...