fbpx
21.8 C
Nicosia
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΝΤΟΣ: Βρέθηκε στο γήπεδο και έβαλε το πρώτο του γκολ-(Βίντεο-Φώτο)

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΝΤΟΣ: Βρέθηκε στο γήπεδο και έβαλε το πρώτο του γκολ-(Βίντεο-Φώτο)

-

Ο γλυκύτατος σπάνιος, Κωνσταντίνος Κόντος βρέθηκε στο γήπεδο της Ακαδημίας του Απόλλωνα και έβαλε το πρώτο του γκολ μαζί με τα άλλα παιδάκια της Ακαδημίας.

Η δράση που διοργάνωσε η Παγκύπρια Οργάνωση Αποκατάστασης Αναπήρων (Π.Ο.Α.Α.Λεμεσού) με την στήριξη της ομάδας του Απόλλωνα, πήρε σάρκα και οστά και υποδέχτηκε στις εγκαταστάσεις του παιδάκια με κινητικά προβλήματα και προπονήθηκαν μαζί με τα παιδάκια της Ακαδημίας.

Ο Κωνσταντίνος βάζει “γκολ” στην τερματοφύλακα -Κοινωνική λειτουργό της ΠΟΑΑ. Μαρίνα Μάρκου.

Το χαμόγελο και ο ενθουσιασμός από τα χείλη του μικρού Κωνσταντίνο, δεν έλειπε κατά τη διάρκεια της δράσης φώναζε Ένα-δύο-Τρία Όλοι Μαζί παροτρύνοντας τα παιδάκια που βρέθηκαν εκεί να βάζουν τα γκολ, να κάνουν πάσες και όλα αυτά κάνουν οι ποδοσφαιριστές.

Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε τις μοναδικές στιγμές που έζησε ενώ η μητέρα του. Σουζάνα η οποία είναι πάντοτε στο πλάϊ του δείχνουν ότι ο μικρός Κωνσταντίνος μέσα από τα γαλανά μάτια του ένοιωσε συναισθήματα πρωτόγνωρα για τον ίδιο.

Μαμά κοίτα μπορώ…

Μαμά κοίτα τρέχω…

Μαμά θα βάλω και εγώ γκολ…

Μαμά παίζουν μαζί μου κι άλλα παιδάκια…

Μαμά μου δίνουν πάσες…

Μαμά κοίτα μπορώ…

(Λόγια που διάβαζα από τα μάτια σου τα γαλανά άγγελε μου…)

Μια από τις ομάδες των παιδιών μαζί με τους προπονητές τους

Αξίζει να σημειωθεί ότι το αθλητικό σωματείο του Απόλλωνα δώρισε στα παιδιά φανέλες του Απόλλωνα τις οποίες φορούσαν τα παιδιά καθ’ όλη τη διάρκεια του “αγώνα” τους.

Η επισήμανση αυτής της πρωτοβουλίας προσφέρει την ευκαιρία να ακολουθήσουν παρόμοιο παράδειγμα και άλλα σωματεία είτε ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, είτε με άλλα αθλήματα, προσφέροντας χαρά σε παιδιά με ιδιαίτερες ανάγκες. Τέτοιες δράσεις έχουν ως στόχο την καλύτερη κατανόηση των αναγκών των παιδιών με ειδικές ανάγκες από την κοινότητα, προκειμένου να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους.

    - Advertisment -

    πρεπει να διαβασετε:

    RED: 21 χρόνια μουσικής!!-Ένα Καλοκαίρι γεμάτο καλλιτέχνες!

    Ακόμα ένα καλοκαιρινό μουσικό ταξίδι αρχίζει, με συνοδοιπόρους αγαπημένους καλλιτέχνες και όλους εσάς που στηρίζετε όλα αυτά τα χρόνια την μουσική και τον πολιτισμό,...