fbpx
26.8 C
Nicosia
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΚΑΙΡΟΣ: Θυμίζει Καλοκαίρι η θερμοκρασία-Με σκόνη να αιωρείται στην ατμόσφαιρα

ΚΑΙΡΟΣ: Θυμίζει Καλοκαίρι η θερμοκρασία-Με σκόνη να αιωρείται στην ατμόσφαιρα

-

Ηλιοφάνεια με την θερμοκρασία να φτάνει στα ύψη θα επικρατεί σήμερα στην Κύπρο, σύμφωνα με την Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, αρχικά ασθενείς 3 και αργότερα μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 32 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 26 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 28 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 23 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις, ενώ στην ατμόσφαιρα πιθανό να παρατηρείται αραιή σκόνη. Οι άνεμοι θα καταστούν σταδιακά, κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και γύρω στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη ο καιρός αρχικά θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ αργότερα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη κατά διαστήματα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά πτώση, για να παραμείνει πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Παρασκευή, θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά πτώση, για να παραμείνει πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Το Σάββατο, θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις που πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή ή καταιγίδα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

RED: 21 χρόνια μουσικής!!-Ένα Καλοκαίρι γεμάτο καλλιτέχνες!

Ακόμα ένα καλοκαιρινό μουσικό ταξίδι αρχίζει, με συνοδοιπόρους αγαπημένους καλλιτέχνες και όλους εσάς που στηρίζετε όλα αυτά τα χρόνια την μουσική και τον πολιτισμό,...