11.8 C
Nicosia
Σάββατο, 26 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΚΥΠΡΟΣ: Απεβίωσε 15χρονη μετά από επέμβαση-Πραγματοποιείται ενδελεχή έρευνα

ΚΥΠΡΟΣ: Απεβίωσε 15χρονη μετά από επέμβαση-Πραγματοποιείται ενδελεχή έρευνα

-

Θλίψη και βαρύ πένθος σε οικογένεια, συγγενείς και φίλους “σκόρπισε” η τραγική είδηση θανάτου 15χρονης Iωάννας Μιχάλη Σκορδή στο Μακάρειο Νοσοκομείο, η οποία άφησε σήμερα το πρωί την τελευταία της πνοή.

Σύμφωνα με τις τελευταίες μας πληροφορίες, η μικρή είχε υποβληθεί πριν από μερικά εικοσιτετράωρα σε χειρουργική επέμβαση μεταμόσχευσης νεφρού, κατά τη διάρκεια της οποίας οι θεράποντες ιατροί διέγνωσαν όγκους. Η ιστοσελίδα Kormakitis.Net δημοσιεύει ότι η κηδεία της Ιωάννας θα τελεστεί το Σάββατο 5 Μαρτίου 2022 και ώρα 1:00 μ.μ. από τον Καθεδρικό Ναό της Παναγίας των Χαρίτων Μαρωνιτών στην Πύλη Πάφου. Η οικογένεια δε θα δεχθεί συλλυπητήρια λόγω της πανδημίας.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Οmega και ερωτηθείς εάν δεν έγινε σωστή διάγνωση από πλευράς γιατρών, ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΟΚΥπΥ Πάμπος Χαριλάου συνέστησε «να μην βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα.»

«Πρέπει να περιμένουμε να γίνει καταγραφή των γεγονότων. Και μιλώντας γενικά και όχι για το συγκεκριμένο περιστατικό εκείνο το οποίο θέλω να πω, είναι ότι για να γίνει μια διάγνωση πρέπει να γίνει μια σωστή σειρά εξετάσεων και εάν δείξουν το οτιδήποτε, είναι πολλοί παράγοντες που παίζουν ρόλο στο να γίνει μια διάγνωση. Δεν το λέω για το συγκεκριμένο συμβάν, το λέω γενικά για όλα τα περιστατικά που νοσηλεύονται στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.” Ο κύριος Χαριλάου επισήμανε ότι για το τραγικό περιστατικό θα γίνει ενδελεχής έρευνα και καταγραφή γεγονότων, προκειμένου να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα. Σε οποιοδήποτε θάνατο συμβαίνει και ιδιαίτερα σε νεαρές ηλικίες γίνεται έρευνα εάν καταδειχθεί αμέλεια να την συγκεκριμενοποιήσουμε»

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: