Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2025
6.1 C
Cyprus

ΚΥΠΡΟΣ: Αίθριος καιρός με μεμονωμένες βροχές την ημέρα του Καρναβαλιού

- Advertisement -

Κυρίως αίθριος καιρός με μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά αναμένει αύριο η Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Οι θερμοκρασίες θα προσεγγίσουν τους 20 βαθμούς θα υπάρχουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά, στο εσωτερικό και στα βόρεια της Κύπρου. Αναλυτικά, απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι καταβατικοί και ασθενείς, με ένταση 3 μποφόρ, και η θάλασσα θα παραμείνει ήρεμη έως λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γύρω στους 6 βαθμούς Κελσίου στο εσωτερικό και στους 1 βαθμό στις ψηλότερες ορεινές περιοχές, όπου θα υπάρχει τοπικός παγετός.

Για αύριο Κυριακή αναμένονται κυρίως αίθριες συνθήκες μέχρι το μεσημέρι, με την εμφάνιση νεφώσεων και μεμονωμένων βροχών αργότερα, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Η θερμοκρασία αναμένεται να φτάσει στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό και στους 9 βαθμούς στις ορεινές περιοχές. Αύριο το βράδυ, ο καιρός θα παραμείνει γενικά αίθριος με αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Στη συνέχεια, θα υπάρξουν τοπικές συνθήκες ομίχλης, κυρίως στο εσωτερικό και τις ανατολικές περιοχές.

Κατά την Καθαρά Δευτέρα, ο καιρός θα είναι παροδικά συννεφιασμένος με το ενδεχόμενο μεμονωμένων βροχών, ενώ την Τρίτη και την Τετάρτη αναμένονται συννεφιά και πιθανά βροχοπτώσεις, με ενισχυμένο βορειοανατολικό αέρα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή πτώση από τη Δευτέρα, επιστρέφοντας κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ :

Hot this week

METAXAS SINCE 1963: Γιόρτασε τον έναν χρόνο λειτουργίας – Ποιους είδαμε

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας του νέου...

ΝΑΤΑΣΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Ταξίδι στο Ντουμπάι για το λανσάρισμα της νέας συλλογής κοσμημάτων

Η Κύπρια σχεδιάστρια Νατάσα Χριστοδούλου ταξίδεψε πρόσφατα στο Ντουμπάι,...

ΡΑΦΑΕΛΑ-ΧΡΙΣΤΟΣ: Έτοιμοι να ανέβουν στη σκηνή – Ποιοι διακρίθηκαν για την Κύπρο στο Junior Eurovision-(Bίντεο)

Η Ραφαέλλα και ο Χρίστος ετοιμάζονται να εκπροσωπήσουν απόψε...

Topics

METAXAS SINCE 1963: Γιόρτασε τον έναν χρόνο λειτουργίας – Ποιους είδαμε

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας του νέου...

ΝΑΤΑΣΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Ταξίδι στο Ντουμπάι για το λανσάρισμα της νέας συλλογής κοσμημάτων

Η Κύπρια σχεδιάστρια Νατάσα Χριστοδούλου ταξίδεψε πρόσφατα στο Ντουμπάι,...

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ: Φωτιά σκόπιμα στη μέση δρόμου στη Μέσα Γειτονιά

Συναγερμός σήμανε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στη...

ΚΑΙΡΟΣ: Πάρτε ζακέτα… Πτώση της θερμοκρασίας τις βραδινές ώρες

Αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις σήμερα, όμως η πτώση...

Related Articles

Popular Categories