16.4 C
Nicosia
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΚΥΠΡΟΣ: Xαρά Θεού οι βροχές σε πολλές περιοχές του νησιού- «Με την...

ΚΥΠΡΟΣ: Xαρά Θεού οι βροχές σε πολλές περιοχές του νησιού- «Με την πρώτη σταγόνα της βροχής, σκοτώθηκε το καλοκαίρι…»- Οδυσσέας Ελύτης-(Βίντεο-Φωτο)

-

Μετά από μια παρατεταμένη περίοδο υψηλών θερμοκρασιών, οι πολυπόθητες βροχές έκαναν την εμφάνισή τους για άλλη μια φορά θυμίζοντας μας ότι είναι Σεπτέμβριος, σε πολλές περιοχές της Κύπρου, φέρνοντας ανακούφιση στους κατοίκους.

Οι έντονες βροχοπτώσεις που σημειώνονται αυτή την ώρα, ιδιαίτερα στα ορεινά και ημιορεινά, βελτιώνουν τις προοπτικές για την ενίσχυση των υδάτινων αποθεμάτων του νησιού και την αποτροπή περαιτέρω προβλημάτων λειψυδρίας.

Φάρμακας- Βίντεο-Γιώργος Συκοπετρίτης

Κάτοικοι και επισκέπτες χαιρέτισαν με ενθουσιασμό τις βροχοπτώσεις, ενώ σε αρκετές περιοχές παρατηρήθηκαν μικρές τοπικές πλημμύρες, χωρίς όμως να αναφερθούν σοβαρά προβλήματα. Η Μετεωρολογική Υπηρεσία προειδοποιεί για πιθανή συνέχιση των φαινομένων, καθώς ο καιρός θα παραμείνει άστατος τις επόμενες ημέρες.

Ισχυρή καταιγίδα νότια από Δάλι-Φωτογραφία: Xριστόφορος Γενεθλίου

Στα βίντεο και φωτογραφίες που ακολουθούν από τη σελίδα Καιρόφιλοι Κύπρου μπορείτε να δείτε τις εικόνες από τις καταρρακτώδεις βροχές που μεταμορφώνουν το τοπίο, αναζωογονώντας τη φύση της Κύπρου και προσφέροντας ανακούφιση στην αγροτική παραγωγή και τα υδροφόρα αποθέματα.

Μαρκί: Bίντεο Χρήστος Μπέλεσης

Στρόβολος: Φωτογραφία: Γεωργία Εύα

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: