fbpx
41.2 C
Nicosia
Παρασκευή, 14 Ιουνίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΚΛΕΟΠΑΣ ΚΟΥΛΟΥΜΑ: «Μην δέχεστε από κανέναν τέτοιου είδους προσβολές...Ποτέ μου δεν υποχρέωσα...

ΚΛΕΟΠΑΣ ΚΟΥΛΟΥΜΑ: «Μην δέχεστε από κανέναν τέτοιου είδους προσβολές…Ποτέ μου δεν υποχρέωσα κανέναν να με αγαπήσει ούτε καμιά οικογένεια να με αγκαλιάσει»

-

Σε μια συγκλονιστική ανάρτησή προέβη ο νεαρός Κλεόπας Κουλουμά ο οποίος άκουσε λόγια τα οποία δεν περίμενε ποτέ να ακούσει από άνθρωπο που είχε τεράστια εκτίμηση. Λόγια τα οποία τον κάθε άνθρωπο που σέβεται τον εαυτό του θα πλήγωναν βαθύτατα.

«Σήμερα άκουσα τα εξής από έναν άνθρωπο που αγαπούσα πραγματικά Δεν περίμενα ποτέ να ακούσω από έναν άνθρωπο που έχω τεράστια εκτίμηση : «Κλεόπα δεν ξέρω αν πρέπει να σε λυπάμαι η να σε μισώ» «Κλεόπα κανένας δεν ήταν υποχρεωμένος από την οικογένεια μου να σε δεχτεί και να σ’ αγαπήσει» Και για να μην παρεξηγηθώ όχι δεν είναι η οικογένεια της φίλης μου της Άννας πραγματικά είμαι πολύ τυχερός που τους έχω και ευγνώμων.

Ποτέ μου δεν υποχρέωσα κανέναν να με αγαπήσει ούτε καμιά οικογένεια να με αγκαλιάσει Πραγματικά μόνος μου κατάφερα πάρα πολλά και λυπάμαι τέτοιους ανθρώπους που μπορεί να είναι και πιο μεγάλη σε ηλικία αλλά παραμένουν άμυαλη και άδειοι στην ψυχή . Προσωπικά δεν εύχομαι σε κανέναν το οτιδήποτε αρνητικό παρά μόνο κάθε καλό. Το να προσβάλλεις έναν άνθρωπο δε σε κάνει καλύτερο . Χαίρομαι να βλέπω ανθρώπους να προχωρούν και να εξελίσσονται . Να μην δέχεστε από κανέναν τέτοιου είδους προσβολές και οποιοσδήποτε σας συμπεριφέρεται σκάρτα απλά βγάλτε τους από τη ζωή σας όσο πιο σύντομα γίνεται».

Να θυμίσουμε ότι ο Κλεόπας Κουλουμά, βίωσε απίστευτο πόνο όταν πριν από οκτώ χρόνια περίπου ο πατέρας του πυροβόλησε μπροστά στα μάτια του τη μητέρα και τη αδελφή του αλλά και τον ίδιο. Όμως, βρήκε τη δύναμη να σταθεί στα πόδια του χωρίς ωστόσο να ξεχάσει τη ημέρα που ο πατέρας του τους έστησε ενέδρα θανάτου στο κέντρο της Λευκωσίας.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: