24.8 C
Nicosia
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΚΙΕΒΟ: Kοριτσάκι τραγουδάει στο καταφύγιο το «Let It Go» για να εμψυχώσει...

ΚΙΕΒΟ: Kοριτσάκι τραγουδάει στο καταφύγιο το «Let It Go» για να εμψυχώσει τους συμπατριώτες της-Πώς το σχολίασε ο Νίκος Κοκλώνης (Βίντεο)

-

Δραματική συνεχίζεται να είναι η κατάσταση που επικρατεί στην Ουκρανία, λόγω της Ρωσικής εισβολής στην χώρα. Άνθρωποι κάθε ηλικίας κρύβονται για 11η ημέρα μέσα στα καταφύγια για να γλυτώσουν από τις βόμβες. Ένα μικρό κοριτσάκι με δύναμη ψυχής τραγουδάει εκεί όπου βρίσκονται εγκλωβισμένοι χιλιάδες άτομα με στόχο να τους εμψυχώσει με τη μελωδική φωνή της. Στην θέα του βίντεο ο παρουσιαστής του J2US και ιδιοκτήτης της Barking Well, Νίκος Κοκλώνης δεν μπορούσε συγκινημένος να μην το σχολιάσει.

Το μικρό κορίτσι τραγουδάει στα Ουκρανικά το «Let It Go» από τη γνωστή ταινία «Frozen». Πρόκειται για το τραγούδι που πήρε Όσκαρ το 2014, περιγράφοντας μια ιστορία θάρρους και εμψύχωσης, συγκινώντας παράλληλα και όσους την ακούν.

«Let it go κ η μελωδία που βγαίνει μέσα από την ψυχή της ατρόμητης αυτής μικρούλας σαν να μεταμορφώνει το καταφύγιο. Γιατί η ελπίδα πρέπει να κερδίζει τον πόλεμο, γιατί η πίστη σε ένα καλύτερο αύριο πρέπει να επικρατήσει του δυσοίωνου ”τώρα”».

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: