ΚΙΒΩΤΟΣ: Το «κλουβί τιμωρίας» στο Βόλο-«Κλείδωναν μέσα νηστικά παιδιά»

Την ίδια στιγμή, το φως της δημοσιότητας βλέπουν αναφορές για την ύπαρξη κλουβιού στη δομή Βόλου, στο οποίο, όπως καταγγέλλεται, υπεύθυνοι κλείδωναν τα παιδιά για τιμωρία.

Στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωϊνό», μητέρα παιδιών που φιλοξενούνται στην Κιβωτό του κόσμου αναφέρει:

«Δυστυχώς, ήταν και τα δικά μου παιδιά στην Κιβωτό, φοβάμαι κιόλας να πω το οτιδήποτε… Δυστυχώς, έχει κακοποιηθεί και το δικό μου παιδί το μεγάλο, ο γιος μου που είναι 15 χρονών. Πριν από κάποιους μήνες, γιατί βασικά εγώ τα παιδιά τα πήρα τώρα. Γνωρίζανε, φυσικά, ότι τα παιδιά κακοποιούνται και είχαν γίνει διάφορα περιστατικά και ο Συνήγορος του Πολίτη ήταν ενήμερος», ανέφερε η μητέρα.

«O γιος μου ο μικρός τώρα είναι 9, όταν ήταν στον Βόλο, απ’ ό,τι μου είπε το παιδί και έχω δώσει και φωτογραφίες στον Συνήγορο του Πολίτη, τους έχω στείλει δηλαδή και υλικό. Κλείδωναν το παιδί μέσα και όχι μόνο το δικό μου το παιδί, απλώς δυστυχώς ήταν και το δικό μου παιδί μέσα σε όλο αυτό» πρόσθεσε η ίδια.

Κλείδωναν τα παιδιά μέσα σε κλουβί χωρίς φαγητό, χωρίς νερό όλη την ημέρα και τα άφηναν εκεί για τιμωρία. Για παραδειγματισμό. «Δηλαδή ζούμε σε συνθήκες Μεσαίωνα. Κι όμως, υπάρχουν φωτογραφίες από το κλουβί αυτό, διότι εγώ πήγα στον Βόλο. Αν μάθουν ότι εγώ μίλησα…» πρόσθεσε η ίδια μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Hot this week

ΣΙΑΤΛ: 13χρονη πούλησε σπάνια κάρτα με το viral ρακούν για 20.100 δολάρια – Η απρόσμενη ιστορία πίσω από τη δημοπρασία

Μια 13χρονη από την περιοχή του Σιάτλ στάθηκε ιδιαίτερα...

ΝΙΚΑΙΑ: Πλήθος κόσμου στην Αγία Τριάδα για την αγρυπνία του Γιώργου Μαζωνάκη

Από νωρίς το απόγευμα άρχισε να αυξάνεται η προσέλευση...

ΚΥΠΡΟΣ: 38άρια και υψηλή υγρασία – Πού καταγράφηκε το 70% σήμερα-Η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες

Υψηλές θερμοκρασίες αλλά και αισθητή υγρασία καταγράφηκαν σήμερα σε...

ΚΑΙΤΗ ΓΑΡΜΠΗ: «Νοσηρή ανθρωποφαγία» – Η απάντησή της για τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου

Τη δική της θέση για όσα ακολούθησαν τη συμμετοχή...

ΒΕΝΕΤΙΑ: Το «Χρυσό Λιοντάρι» στη Δανή May el-Toukhy– Η Γάζα στο επίκεντρο του φετινού Φεστιβάλ

Η Δανή σκηνοθέτις May el-Toukhy ήταν η μεγάλη νικήτρια...

Topics

ΝΙΚΑΙΑ: Πλήθος κόσμου στην Αγία Τριάδα για την αγρυπνία του Γιώργου Μαζωνάκη

Από νωρίς το απόγευμα άρχισε να αυξάνεται η προσέλευση...

ΚΥΠΡΟΣ: 38άρια και υψηλή υγρασία – Πού καταγράφηκε το 70% σήμερα-Η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες

Υψηλές θερμοκρασίες αλλά και αισθητή υγρασία καταγράφηκαν σήμερα σε...

Related Articles

Popular Categories