19.9 C
Nicosia
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήSHOWBIZΚΑΙΤΗ ΓΚΡΕΙ: Yπέστη εγκεφαλικό και νοσηλεύεται κρίσιμα σε ιδιωτική κλινική-Πρόσφατα γιόρτασε τα...

ΚΑΙΤΗ ΓΚΡΕΙ: Yπέστη εγκεφαλικό και νοσηλεύεται κρίσιμα σε ιδιωτική κλινική-Πρόσφατα γιόρτασε τα 100 χρόνια ζωής της

-

Εγκεφαλικό υπέστη το βράδυ χθες Τρίτη, 8 Οκτωβρίου η σπουδαία λαική τραγουδίστρια Καίτη Γκρέι.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Open, η ερμηνεύτρια μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε ιδιωτική κλινική στο κέντρο της Αθήνας, όπου της παρασχέθηκαν οι απαραίτητες ιατρικές φροντίδες .Η κατάσταση της υγείας της φαίνεται να είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, καθώς, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, η Καίτη Γκρέυ δεν έχει επικοινωνία με το περιβάλλον και δεν μπορεί να αναγνωρίσει συγγενικά της πρόσωπα. Το τελευταίο διάστημα, η σπουδαία καλλιτέχνιδα αντιμετώπιζε ήδη προβλήματα υγείας, γεγονός που είχε ανησυχήσει τους κοντινούς της ανθρώπους.

Η Καίτη Γκρέυ, η οποία πρόσφατα έκλεισε τα 100 χρόνια της, υπήρξε μια από τις πιο εμβληματικές μορφές της ελληνικής μουσικής. Στη δεκαετία του ’60, αναγνωρίστηκε ως η πιο ακριβοπληρωμένη τραγουδίστρια, με ημερομίσθιο που υπερέβαινε τις 8.000 δραχμές. Αυτό το γεγονός αποτυπώθηκε και σε μια δικαστική μάχη που είχε με ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου, όπου τα ελληνικά δικαστήρια αναγνώρισαν τη σπουδαιότητά της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

20ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ: Αγώνας κατά των ναρκωτικών- Ποιοι θα αγωνιστούν...

Για άλλη μια χρονιά, ο Όμιλος Παλαιμάχων Λευκωσίας αφιερώνει τους ποδοσφαιρικούς του αγώνες στον αγώνα κατά των εξαρτησιογόνων ουσιών, στέλνοντας το ηχηρό μήνυμα: «Στόχος...