fbpx
28.7 C
Nicosia
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΝΤΟΥΜΠΑΙ: Τρομακτικές εικόνες από το αεροδρόμιο που μετατρέπεται σε λίμνη- Κυκλοφοριακό χάος-(Βίντεο)

ΝΤΟΥΜΠΑΙ: Τρομακτικές εικόνες από το αεροδρόμιο που μετατρέπεται σε λίμνη- Κυκλοφοριακό χάος-(Βίντεο)

-

Πλωτή πόλη έγινε μέσα σε 12 ώρες το Ντουμπάι, καθώς οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια και τα ορμητικά νερά πλημμύρισαν σπίτια και επιχειρήσεις.

Τα βίντεο και οι φωτογραφίες είναι συγκλονιστικές δείχνοντας την πίστα του διεθνούς αεροδρομίου του Ντουμπάι – που πρόσφατα στέφθηκε το δεύτερο πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο στον κόσμο- να έχει καλυφθεί από το νερό και τα τεράστια αεροσκάφη να επιπλέουν μέσα στο νερό.

Σύμφωνα με τους αρμοδίους του αεροδρομίου οι οποίοι ότι «Οι λειτουργίες συνεχίζουν να διαταράσσονται σημαντικά. Υπάρχουν μεγάλες πλημμύρες στους δρόμους πρόσβασης γύρω από το Ντουμπάι που οδηγούν στο αεροδρόμιο».

Βίντεο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειξε νερό να τρέχει ορμητικά μέσα από ένα εμπορικό κέντρο της περιοχής και να πλημμυρίζει το ισόγειο των σπιτιών . Αστραπές φάνηκαν να αναβοσβήνουν στον ουρανό, αγγίζοντας περιστασιακά την άκρη του Burj Khalifa, του ψηλότερου κτιρίου στον κόσμο.

Όλα τα σχολεία σε όλα τα Αραβικά Εμιράτα παραμείνουν κλειστά και σήμερα Τετάρτη ενώ η κυβέρνηση του Ντουμπάι επέκτεινε επίσης την εξ αποστάσεως εργασία για τους εργαζόμενους.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ: Συνάντηση Επιταφίων στη γέφυρα της Πλατείας Ελευθερίας

Έθιμο συνάντησης Επιταφίων στη γέφυρα της Πλατείας Ελευθερίας, θα πραγματοποιηθεί την Μεγάλη Παρασκευή.  Ο  Δήμος Λευκωσίας και οι Ιεροί Ναοί Παναγίας Φανερωμένης, Αρχαγγέλου Μιχαήλ Τρυπιώτη...