ΙNΔΙΑ: Εκατοντάδες άνθρωποι έπεσαν σε ποταμό όταν κατέρρευσε μια κρεμαστή γέφυρα στο Γκουτζαράτ (Βίντεο)

Εκατοντάδες άνθρωποι έπεσαν σε ένα ποταμό στο Γκουτζαράτ στην Ινδία, όταν κατέρρευσε σήμερα μια κρεμαστή γέφυρα, όπως ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές.

Περισσότεροι από 400 άνθρωποι βρίσκονταν πάνω σε αυτήν τη γέφυρα της πόλης Μόρμπι τη στιγμή της καταστροφής. Πολλοί από αυτούς έπεσαν στα νερά του ποταμού Ματσού, μετέδωσε το τηλεοπτικό κανάλι Zee News. Σύμφωνα με το κανάλι IndiaToday, εκφράζονται φόβοι ότι πολλοί από αυτούς τραυματίστηκαν σοβαρά ή πνίγηκαν.

Τα πλάνα που μεταδίδουν τα τοπικά κανάλια δείχνουν ανθρώπους να κρατιούνται από τα σίδερα και τα καλώδια της γέφυρας και να προσπαθούν να σκαρφαλώσουν πίσω στην ξηρά ενώ διασώστες προσπαθούν να τους φτάσουν και να τους βγάλουν από το νερό.

Hot this week

ΑΦΘΩΔΗΣ ΠΥΡΕΤΟΣ: Θύελλα αντιδράσεων για τον πυροβολισμό ζώων – Σοκάρει βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο

Ένα αποκρουστικό βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο...

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΡΟΥΝΤΖΟΣ: Ο Δήμαρχος Λευκωσίας πήρε… το φτυάρι και μπήκε στη δράση-(Φώτο)

Ο Δήμαρχος Λευκωσίας, στον ρόλο του κηπουρού, συμμετείχε στη...

ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ: Το αντίο που ζει μέσα στη μουσική – Λαϊκό προσκύνημα για τη μεγάλη ερμηνεύτρια

Ο θάνατος της Μαρινέλλας, το Σάββατο 28 Μαρτίου 2026,...

Topics

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΡΟΥΝΤΖΟΣ: Ο Δήμαρχος Λευκωσίας πήρε… το φτυάρι και μπήκε στη δράση-(Φώτο)

Ο Δήμαρχος Λευκωσίας, στον ρόλο του κηπουρού, συμμετείχε στη...

ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ: Πρωτοφανής απαγόρευση εισόδου στον Πατριάρχη στον Ναό του Παναγίου Τάφου την Κυριακή των Βαΐων

Πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στην Ιερουσαλήμ, καθώς – σύμφωνα με...

Related Articles

Popular Categories