fbpx
20.6 C
Nicosia
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΚΟΣΜΙΚΑΙΩΑΝΝΗΣ ΛΙΒΑΝΟΣ: Ένα Χριστουγεννιάτικο πάρτι με την υπέροχη φωνή του 15χρονου τενόρου...

ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΙΒΑΝΟΣ: Ένα Χριστουγεννιάτικο πάρτι με την υπέροχη φωνή του 15χρονου τενόρου αλλά και της εγγονής της Κλαίρης Αγγελίδου -Ποιοι παρευρέθηκαν-(Βίντεο-Φώτο)

-

Ένα ευχάριστο απογευματινό Χριστουγεννιάτικο πάρτι είχαν τη ευκαιρία να απολαύσουν οι εκλεκτοί καλεσμένοι του 15χρονου τενόρου, Ιωάννη Λιβάνου, της μητέρας του Άμυλη Βασιλειάδου στο σπίτι τους στην Λευκωσία.

Στόχος του Ιωάννη Λιβάνου και της μητέρας του Αίμυλη Βασιλειάδου ήταν να ευχαριστήσουν για την αμέριστη συμπαράσταση τους προς τον Χριστό Αγγελίδη και Στέλλας Μιχαηλιδου οι οποίοι στηρίζουν με κάθε τρόπο τον 15χρονο τενόρο.

Να θυμίσουμε, ότι πρόσφατα ο Ιωάννης Λιβανός παρευρέθηκε σε εκδήλωση του Παγκύπριου Γυμνασίου Λευκωσίας όπου απαγγείλει ένα από τα ποιήματα της αείμνηστης Κλαίρη Αγγελίδου ερμηνεύοντας παράλληλα δύο τραγούδια σε μουσική Μάριου Μελετίου και στίχοι Κλαίρη Αγγελίδου.

Η εγγονή της αείμνηστης Κλαίρης Αγγελίδου, Κλαίρη

Στο απογευματινό πάρτι έδωσαν το παρών τους γνωστά ονόματα της επικαιρότητας όπως ο Χρήστος Αγγελίδης, η Στέλλα Μιχαηλίδου, ο Δήμαρχος Στροβόλου, Ανδρέας Παπαχαραλάμπους, η Μικαέλλα Μέσσιου, η Μαρία Χριστοφίδου, η Δημοτικός Σύμβουλος Τούλα Άνιφτου, ο Γιώργος Παπαδήμας, η Ελίζα Μαρκίδου, η Άννα Ανδρέου, και πολλοί άλλοι.

Ο Γιώργος Παπαδήμας, η Αίμυλη Βασιλειάδου, ο Χρήστος Αγγελίδης και η Στέλλα Μιχαηλίδου

Ο 15χρονος τενόρος εντυπωσίασε για άλλη μια φορά τους παρευρισκόμενους με την ερμηνεία του ενώ αποκορύφωμα της βραδιάς ήταν τραγούδησε επιτυχίες τη Βίσση με αποκορύφωμα την επιτυχία της Άννας Βίσσης «12» αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκόμενων.

Η όλη βραδιά κύλησε με ποτό και πολύ διασκέδαση ενώ οι πιο τολμηροί χόρεψαν υπό τους ήχους της φωνής του Ιωάννη Λιβανού αλλά και της 17χρονης θυγατέρας του Χρήστου Αγγελίδη ‘ Κλαίρη Αγγελίδου.

Η Μαριλένα Κασουλίδου, ο Ιωάννης Λιβανός και η Αίμυλη Βασιλειάδου

Να θυμίσουμε, ότι πρόσφατα ο Ιωάννης Λιβάνος παρευρέθηκε σε εκδήλωση του Παγκύπριου Γυμνασίου Λευκωσίας όπου απαγγείλει ένα από τα ποιήματα της αείμνηστης Κλαίρη Αγγελίδου ερμηνεύοντας παράλληλα δύο τραγούδια σε μουσική Μάριου Μελετίου και στίχοι Κλαίρη Αγγελίδου.

Η Μαρία Χριστοφίδου, ο Χρήστος Αγγελίδης, η Ελένη Αναστασίου και η Ελένη Χριστοφίδη

Στο απογευματινό πάρτι  έδωσαν το παρών τους γνωστά ονόματα της επικαιρότητας όπως  ο Χρήστος Αγγελίδης, η Στέλλα Μιχαηλίδου,  ο Δήμαρχος Στροβόλου, Ανδρέας Παπαχαραλάμπους, η Μικαέλλα Μέσσιου, η Μαρία Χριστοφίδου, η Τούλα Άνιφτου, ο Γιώργος Παπαδήμας, η Ελίζα Μαρκίδου, η Ελένη Ανδρέου, Πέρσα Κορφιάτη ο Αντρέας Χατζηπαναγή, ο Νίκος Παπανικολάου και πολλοί άλλοι.

Η Στέλλα Μιχαηλίδου

Ο 15χρονος τενόρος εντυπωσίασε για άλλη μια φορά τους παρευρισκόμενους με την ερμηνεία του ενώ αποκορύφωμα της βραδιάς ήταν τραγούδησε την επιτυχία της Άννας Βίσσης «12» αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκόμενων.

Ο Ιωάννης Λιβανός και η Μικαέλλα Μέσσιου

Η όλη βραδιά κύλησε με ποτό και πολύ διασκέδαση ενώ οι πιο τολμηροί χόρεψαν υπό τους ήχους της φωνής του Ιωάννη Λιβανού αλλά και της 17χρονης θυγατέρας του Χρήστου Αγγελίδη και Στέλλας Μιχαηλίδου, Κλαίρη Αγγελίδου.

Η Αίμυλη Βασιλειάδου

Η Μαρία Χριστοφίδου

Η Παρασκευή Χριστοφή και ο Ιωάννης Λιβανός

Η Ελένη Ανδρέου, ο Ιωάννης Λιβανός και η Αίμυλη Βασιλειάδου

Η Χριστίνα Πελεκάνου, η Στέλλα Μιχαηλίδου, η Μαριλένα Κασουλίδου και ο Χρήστος Αγγελίδης

Η Νίκη Παναγίδου

Η Μικαέλλα Μέσσιου-Παπαχαραλάμπους

Ο Αντρέας Παπαχαραλάμπους, ο Αντρέας Χατζηπαναγή και ο Νίκος Παπανικολάου

Η Αίμυλη Βασιλειάδου, ο Ιωάννης Λιβανός και το ζεύγος Παπαχαραλάμπους

Με την Τούλα Άνιφτου

Η Ελένη Ανδρέου

Ο Χρήστος Αγγελίδης και η Στέλλα Μιχαηλίδου

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: