fbpx
31.7 C
Nicosia
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΦΑΚΑΣ: Υποψήφιος για την αντιδημαρχία της Λευκωσίας-Το μήνυμα του-(Βίντεο)

ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΦΑΚΑΣ: Υποψήφιος για την αντιδημαρχία της Λευκωσίας-Το μήνυμα του-(Βίντεο)

-

Την υποψηφιότητα του για τη θέση του αντιδημάρχου Λευκωσίας εξήγγειλε ο Χρύσανθος Φάκας. Σε ανάρτησή του υπογραμμίζει ότι διεκδικεί τη θέση του αντιδήμαρχου Λευκωσίας στα εύκολα και στα δύσκολα.

Την υποψηφιότητα του προκρίνει τόσο ο Δημοκρατικός Συναγερμός όσο και η ΔΗΠΑ.

Αγαπητές συνδημότισσες και αγαπητοί συνδημότες, εργάστηκα με αφοσίωση και αγάπη για την Λευκωσία μας. Στα εύκολα και στα δύσκολα ήμουν παρών.Σήμερα, διεκδικώ να υπηρετήσω την πόλη μας από την θέση του εκλεγμένου αντιδημάρχου Λευκωσίας και σας καλώ συνοδοιπόρους μου σε αυτόν τον αγώνα. Η Λευκωσία μας πάνω απ’ όλα

Ο Χρύσανθος Φάκας είναι Διευθυντής και εκπαιδευτικός στα Φροντιστήρια Φάκα, Μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Οργάνωσης Νέων Επιστημόνων, του Ανωτάτου και Επαρχιακού Συμβουλίου και του Ινστιτούτου Περιβάλλοντος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Λευκωσίας από το 2011. To 2016 με δραστήρια παρουσία του επανεξελέγη για δεύτερη φορά ως πρώτος δημοτικός σύμβουλος Λευκωσίας εξασφαλίζοντας τους περισσότερους σταυρούς προτίμησης.Σπούδασε φυσικός με κατεύθυνση την αστροφυσική του Πανεπιστημίου Αθηνών, Πολιτικός Μηχανικός του Πανεπιστημίου Frederick.

Ο Χρύσανθος Φάκας γεννήθηκε το Μάρτιο του 1982 στη Λευκωσία.  Είναι το έκτο παιδί της επταμελούς οικογένειας του Ιωάννη Φάκα (Μαθηματικού – ιδρυτή και επίτιμου προέδρου της Παγκύπριας Οργάνωσης Πολυτέκνων και της Αστρονομικής Εταιρείας Κύπρου) και της Μαρίας Χατζηχαρίτου.Είναι νυμφευμένος με την Έλενα Θεοδούλου, οδοντίατρο, κόρη του Νεοπτόλεμου και Δήμητρας Θεοδούλου και έχουν δυο γιους τον Ιωάννη και τον Δημήτρη.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΟΜΨΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ: Εννέα Κύπριες σχεδιάστριες μόδας παρουσιάζουν την κυπριακή παράδοση-Όλα τα...

Μια μοναδική εκδήλωση πραγματοποιείται με εννέα καταξιωμένες Κύπριες σχεδιαστές παρουσιάζοντας μια σύγχρονη απόδοση της παραδοσιακής ενδυμασίας εμπνευσμένες από υλικά της Υπηρεσίας Κυπριακής Χειροτεχνίας του...