ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΛΙΟΣΠΥΡΟΥ: To συγκινητικό μήνυμα που της έστειλε ένας 14χρονος- «Είναι απάνθρωπο αυτό που περνάς»

Από τότε που συνέβη το απάνθρωπο έγκλημα εναντίον της Ιωάννας Παλιοσπύρου και από τις πρώτες ημέρες της δίκης για την επίθεση με το βιτριόλι, η άτυχη κοπέλα δέχεται χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης στο προσωπικό της λογαριασμό. Ένα από τα πολλά, που την συγκίνησε απίστευτα είναι το μήνυμα ενός 14χρονου παιδιού.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ανάρτησε το μήνυμα του 14χρονου παιδιού δείχνοντας στους διαδικτυακούς της φίλους, τι ακριβώς της έγραψε:

 «Είναι θλιβερό και απάνθρωπο όλο αυτό που περνάς. Είμαι 14 χρονών και με συγκλόνισε πολύ η ιστορία σου. Πιστεύω πως ό,τι κακό και να της είχες κάνει (που δεν της έκανες) δεν θα άξιζες κάτι τέτοιο. Είσαι ένας άνθρωπος που είσαι παράδειγμα προς μίμηση. Καληνύχτα».

Aπό την μεριά της, η  Ιωάννα ανέβασε σε story το μήνυμα σχολιάζοντας το παράλληλα: «Τα παιδιά έχουν μεγαλύτερη ενσυναίσθηση από κάποιους ενήλικες… Γιατί τα πράγματα είναι απλά».

Hot this week

ΚΥΠΡΟΣ ΣΙΑΚΟΛΑΣ: Αποχαιρετισμός στο θείο του Νίκο με ένα τραγούδι που έγραψε για τον αδελφό του-(Βίντεο)

Με έναν ιδιαίτερα φορτισμένο συναισθηματικά τρόπο αποχαιρέτησε τον θείο...

ΣΚΥΛΟΙ-ΟΔΗΓΟΙ: Τα νομοθετικά κενά της Κύπρου και οι προκλήσεις στην εφαρμογή των διεθνών συμβάσεων

Οι σκύλοι- οδηγοί αποτελούν σύμβολο ανεξαρτησίας για άτομα με...

ΑΝΤΡΗ ΚΑΡΑΝΤΩΝΗ: Σε διπλό τηλεοπτικό ρόλο τη νέα σεζόν – Ποιος θα συμμετέχει στη νέα εκπομπή

Με δύο μουσικά projects θα υποδεχθεί τη νέα τηλεοπτική...

Topics

ΚΥΠΡΟΣ ΣΙΑΚΟΛΑΣ: Αποχαιρετισμός στο θείο του Νίκο με ένα τραγούδι που έγραψε για τον αδελφό του-(Βίντεο)

Με έναν ιδιαίτερα φορτισμένο συναισθηματικά τρόπο αποχαιρέτησε τον θείο...

SPUDCELLS:Επιστήμονες δημιούργησαν το πρώτο συνθετικό κύτταρο που ολοκληρώνει κύκλο ζωής και αναπαράγεται

Επιστήμονες του Πανεπιστημίου της Μινεσότα ανακοίνωσαν ότι δημιούργησαν το...

Related Articles

Popular Categories