fbpx
28.2 C
Nicosia
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ: ZHTA NA AKYΡΩΘΕΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ EUROVISION

ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ: ZHTA NA AKYΡΩΘΕΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ EUROVISION

-

Η Ιερά Σύνοδος με ανακοίνωσή της καλεί την κυβέρνηση να μεριμνήσει για την ακύρωση της επιλογής του τραγουδιού. Στην ανακοίνωσή της, εξέφρασε την δυσαρέσκεια της για τη στάση του ΔΣ του ΡΙΚ όσο και των άλλων ιθυνόντων.

Την έντονη διαφωνία και απογοήτευση εκφράζει η Ιερά Σύνοδος μετά τη δημοσιοποίηση του τίτλου και του περιεχομένου του τραγουδιού, το οποίο, δυστυχώς, ενέκρινε τὸ Διοικητικό Συμβούλιο του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου (ΡΙΚ) και το οποίο θα εκπροσωπήσει την πατρίδα μας στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση σε ό,τι αφορά τη μεταφορική ερμηνεία του τραγουδιού που έχει δοθεί από τους υπευθύνους του ΡΙΚ επισημαίνει ότι είναι προκλητικό και απαράδεκτο περιεχόμενο των στίχων του, το οποίο δεν παύει να εκπροσωπεί μια θλιβερή υποκουλτούρα, ανάξια του πολιτισμού και των αξιών του λαού μας και αντιστρατεύεται τις ελληνικές και ορθόδοξες παραδόσεις του.  

Η Ιερά Σύνοδος καλεί την κυβέρνηση, η οποία διορίζει το διοικητικό συμβούλιο του ΡΙΚ, και στην οποία είναι υπόλογο, να μεριμνήσει για την ακύρωση της επιλογής του συγκεκριμένου τραγουδιού και την αντικατάστασή του με άλλο το οποίο θα εκφράζει την Ιστορία, τον πολιτισμό, τις παραδόσεις και διεκδικήσεις μας.  

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΠΕΛΕΝΤΡΙΤΟΥ: Η εμπειρία της από Μουσείο της Γαλλίας με την...

Η Παγκόσμια Ημέρα Μουσείων γιορτάζεται σήμερα, Σάββατο 18 Μαΐου, και η Παραολυμπιονίκης Καρολίνα Πελενδρίτου θέλησε να μοιραστεί μαζί μας την εμπειρία της από το...