fbpx
25.8 C
Nicosia
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ: «ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ…Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ...

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ: «ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ…Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΓΟΝΙΟΣ» (βίντεο)

-

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη προέβη ο Κύπριος τραγουδιστής Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου ο οποίος ανέφερε ότι υπήρξαν περιπτώσεις για άπρεπη συμπεριφορά αλλά ο ίδιος πάντα έφευγε από εκεί που καταλάβαινε ότι κάτι δεν πάει καλά.

«Έβλεπα κάποιες φορές περίεργες κινήσεις, αλλά ήμουν πολύ δυνατός, τις σταματούσα κι έφευγα. Ήξερα να αποφεύγω τις κακοτοπιές. Αυτά που ακούω στον χώρο του θεάτρου είναι θλιβερά, συνταρακτικά. Αυτά ήταν από ανθρώπους του χώρου που είχαν ισχύ, αλλά φρόντισα να θέσω όρια».

Στην συνέντευξή του στο «Ηappy Day» ο Κύπριος τραγουδιστής αποκάλυψε ότι δεν ήθελε να κάνει οικογένεια και παιδί αλλά και την σχέση που είχε με τον πατέρα του.

«Αυτή ήταν και η διαφωνία μου με τον πατέρα μου όταν ήμουν μικρός. Δεν ήταν καλός πατέρας, ήταν κάκιστος πατέρας».

«Θαυμάζω τους ανθρώπους που κάνουν οικογένεια, εγώ ποτέ δεν ήθελα παιδί. Αυτός που κάνει ένα παιδί πρέπει να το θέλει και πρέπει να είναι εντάξει σε αυτό το πράγμα. Αν δεν μπορείς να αντεπεξέλθεις στην τεράστια υπευθυνότητα που χρειάζεται το να γίνεις γονέας, δεν πρέπει να το κάνεις. Αυτή ήταν και η διαφωνία μου με τον πατέρα μου όταν ήμουν μικρός. Δεν ήταν καλός πατέρας, ήταν κάκιστος πατέρας. Ο μπαμπάς μου ήταν εξαιρετικός τραγουδιστής, αλλά δεν έκανε για γονιός».

Όσον αφορά τον έρωτα ο ίδιος έχει όλο το βάρος του στην μουσική. «Παλαιότερα έκανα τα πάντα για έναν έρωτα, αλλά όχι πια στα 40 που είμαι. Η μεγαλύτερη θυσία που έχω κάνει για έναν έρωτα είναι να παρατήσω τα πάντα για τρία χρόνια, δεν ασχολιόμουν με τη δουλειά μου. Είναι αυτό που λέμε ότι όλος ο κόσμος είσαι εσύ. Τώρα είμαι μόνος μου και είμαι καλά».

https://youtu.be/db_V0A2hbbs
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: